دانلود رایگان مقاله علوم و صنایع غذایی


دانلود رایگان مقاله علوم و صنایع غذایی

دانلود رایگان مقاله علوم و صنایع غذایی

مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد.

تاریخچه

در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده‌های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده‌است.

تعریف

کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می‌کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و… زیر مجموعه این گرایش می‌باشند.

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 3
دانلود رایگان با لینک مستقیم
حجم: 37 کیلوبایت
هزینه دانلود: 10 صلوات هدیه به روح حضرت فاطمه (س) و سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *