صنایع غذایی بزرگترین بخش تولیدی در جهان، با گردش مالی سالانه نزدیک به 4تریلیون دلار است. اما در حال حاضر انجام سناریویی بسیار متفائت تر از صنایع شیمیایی و دارویی، و معرفی فناوری– های پردازشی نو )به عنوان مثال، فناوری فشار هیدرواستاتیک بالا ] ،[HHPگرمایش اهمی، تابش( چالش برانگیز بوده است. در سطح جهانی، قسمت اعظم مواد غذایی پس از حداقل میزان فرآوری مصرف شدهاند )مانند، میوههای تازه، سبزیجات، آجیل، برخی غلات( و با ضایعات فراوان پس از برداشت محصول )به خصوص در میوهها و سبزیجات(. در اکثر مناطق سرتاسر جهان، به ویژه در مراکز شهری، مواد غذایی فراوان و نسبتاً ارزان است. علاوه بر این، به جز برای شرکتهای چند ملیتی )بین المللی( بزرگ، اکثر شرکتهای مواد غذایی نسبتاً دارای فناوریهای کهن ) ،(low-techاقتصاد کوچک / متوسط ) (SMEsهستند که در آنها فناوریهای سنتی موجب پوشش سلیقه و سنتهای محلی شده است
فهرست مطالب پروژه نانو بیومواد و کاربرد آنها :
- تعریف و تاریخچه فناوری نانو
- علم نانوتکنولوژی چیست؟
- رابطه نانوتکنولوژی و بیوتکنولوژی
- اهداف بیونانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی
- رابطه نانو تکنولوژی و علم و تکنولوژی غذا
- چشم انداز بیولوژیکی نانوساختارها در مواد غذایی
- انواع نانومواد و نانوساختارها
- نانو بیو مواد، نانو مواد و کاربردهای آنها
- ارتباط نانو تکنولوژی با مهندسی کشاورزی و سیستم های غذایی
- گسترش ارتباط نانوبیو و محصولات و فرآیندهای غذایی
- کاربرد فناوری نانو در محصولات غذایی
- کاربرد فناوری نانو در مراحل زراعت
- زراعت برای فناوری نانو
- غذاهای نانو
- آینده نانوغذا
- کاربردهای علوم نانو در مواد غذایی
- کاربرد های نانو در صنایع غذایی
- تولیدمواد غذایی
- نگهداری مواد غذایی
- کنترل نانو فناوری در مواد غذایی
- فناوری میکرو و نانو برای کنترل فرآیند و ارزیابی کیفیت
- چالش ها و راهکارهای ایجاد شده توسط فناوری نانو در صنعت مواد غذایی
- کاربردهای فناوری نانو در صنعت مواد غذایی به وسیله فناوری
- کاربردهای فناوری نانو در صنایع غذایی، تقسیم بندی براساس فناوری
- ارزیابی خطرات و چارچوب های تنظیم شده برای کاربردهای فناوری نانو در صنعت موادغذایی
- فن آوری نانو در شرکت های صنایع غذایی
- واردات محصولات غذایی حاوی نانومواد
- چه زمانی یک ماده غذایی به یک دارو تبدیل میشود؟
- استفاده از فناوری نانو برای درمان سرطان
- زیست نانو مواد برای دنیایی سبز
- برنامه های کاربردی از فناوری نانو در صنایع غذایی
- آموزش دادن و اطلاع مصرف کنندگان از کاربردهای فناوری نانو در محصولات غذایی
- روند بازار در صنعت غذایی
- معایب نانو
- جمع بندی
- منابع