or

دانلود پروژه خط تولید شیر ، ماست ، خامه و دوغ

Ydima.ir- ثبت رایگان آگهی کاری و نیازمندی ها در اینترنت

خرید آنلاین انواع بیمه نامه های بیمه ایران از نمایندگی رباط کریم عسگری کد 33237 با ارسال رایگان

dl-doc.ir - فروش پروژه ،مقاله،پایان نامه و پروپوزال

دانلود پروژه خط تولید شیر ، ماست ، خامه و دوغ

مقدمه

توضیح درمورد شیر:                                                                                                                    ترکیبات طبیعی شیر : آب بخش عمده شیر را تشکیل می دهد 87درصد آب و بقیه مواد  شیر اعم از چربی 5/3 -4درصد پروتئین 5/3 درصد لاکتوز یا قند شیر 7/4 درصد املاح 8/0 درصد و ویتامین ها می باشند ارزش غذای هریک از مواد مغزی متفاوت است محققین معتقدند مصرف یک لیوان شیر می تواند نیازتغذیه ای زیر را در بالغین بر آورده سازد .

ویتامین D  44درصد              ویتامین12 B  45 درصد   کلسیم 29درصد

ریبوفلاوین 25درصد   فسفر 22درصد   ویتامین A 11درصد منیزیم 14 درصد

پروتئین 25%    یناسین 10%   ویتامین B 6    6% ویتامین 8% روی 11%      اسید فولیک 6%  پانتوتنات 11% بر این اساس حداقل ها را برای پایه مصرف شیر درافراد توصیه می نمایند.

مقدار توصیه شده مصرف روزانه شیر یا فرآورده شیری معادل

کودکان قبل از سنین مدرسه 500 میلی لیتر

کودکان 9-4 سال ازسنین مدرسه 750-500 میلی لیتر

نوجوانان 16-10 سال                    1000-750 میلی لیتر

بزرگسالان                                             1000-500میلی لیتر

زنان باردارشیر ده                              1000-500 میلی لیتر

ویتامین ها درشیر : شیر حاوی ویتامین B2,B1,C,D,A  می باشد ویتامین D,A محلول درچربی و  بقیه محلول در آب هستند

کمبود ویتامین ها در بیماری های مربوط به آنها

A   شبکوری ، کاهش مقاومت درمقابل عفونتها

B توقف رشد

B کاهش اشتها ، عفونت لثه ، مستعد عفونت

D اختلالات استخوانی و اسکلتی

ویتامین های مهم درشیر :

ویتامین A درشیر به صورت اموسیون وجود داشته و از همان مسیر جذب چربی یعنی از طریق مجاری لنفاوی وارد بدن می شود

درسیستم های لنفاوی ازبین ویتامین ها فقط ویتامین A قابل شناسایی است لذا می توان نتیجه گرفت که تبدیل کاروتن به ویتامین A قبل ازعبورازدیوار ، روده تکمیل می شود مقدار استفاده ازکاروتن به مقدار دریافت و ماهیت عامل انتقال مقدار دریافت و ماهیت عامل انتقال مقدار چربی و پروتئین بستگی دارد . گفته می شود که شیرعامل محافظت بدن دربرابر خطرات ناشی از عوامل زیست محیطی می باشد زیرا دارای مغادیر زیادی گروه و ویتامین A می باشد .

 

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 19
حجم: 1.53 مگابایت
139,000 ریال – خرید











اطمینان به اصالت سایت / راهنمای خرید/ کد تخفیف / گزارش مشکل در خرید/ تبلیغات در سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تا 10% تخفیف ویژه کلیه محصولات آموزشی سایت به مناسبت عید غدیر مولا امام علی (ع)(دریافت کد تخفیف)
+