دانلود پاورپوینت تاثیر عناصر سنگین بر تغذیه
مقدمه:
لاوازاویه را می توان پایه گذار علم تغذیه در اواخر قرن 18 به حساب آورد از قرن بیستم در بسیاری در کشور ها مسئله ی کمیت و کیفیت مواد غذایی مورد مصرف جامعه مورد توجه قرار گرفت و برخی دولتها برای اجرای این مسولیت به کاربرد علم تغذیه در برنامه ریزی های خود نقش مهمی دارند.
تعریف تغذیه :
عبارت از مجموعه فعل و انفعالات که عضو زنده مواد مغذی را دریافت داشته و آنها را به مصرف رشد و نمو ونوسازی میرساند و انرژی لازم جهت انجام اعمال حیاتی تامین می نماید
ویژگی ها غذا :
- تامین سوخت
- تامین مواد مورد نیاز برای ساختن نسوج بدن
- تامین مواد ضروری برای تنظیم واکنش های بدن
عناصر سنگین :
- عناصری که دارای وزن مخصوص بالاتر از 6 گرم بر سانتیمتر مکعب هستند
- نظیر کادمیوم (( cd سرب ((pb وفلزاتی که خاصیت الکترونگاتیویته ی بالا دارند مانند : مس
فرمت فایل: Powerpoint (قابل ویرایش) |
تعداد صفحات: 37 |
حجم: 90 کیلوبایت |