دانلود جزوه تغذیه دام تکمیلی ارشد
جزوه تغذیه دام تکمیلی کارشناسی ارشد تغذیه دام که توسط دکتر حشمت سپهری مقدم، دکتر تکتم السادات وفا و دکتر مژده عمادی در سال ۱۳۹۲ در دانشگاه پیام نور تهیه شده است
به دلیل افزایش تقاضا برای محصولات دامی، پرورش دام به سمت تجاری تر شدن پیش می رود. مسئله ای که وجود دارد این است که یک کشور چه مقدار از تقاضای موجود را با منابع داخلی و چه مقدار از آن را با واردات تامین می کند.
در طی سالهای متمادی این اصل در صنعت خوراک دام وجود داشته است که علم و روش های علمی می بایست خوراک مناسب و نحوه استفاده از آن را در تغذیه دام وطیور تعیین کند. به هرحال نمی توان مطمئن بود که این اصل در آینده نیز توسط مصرف کنندگان یا حداقل توسط عوامل و سازمان های تعیین شده پذیرفته شود.
فهرست مطالب جزوه تغذیه دام تکمیلی کارشناسی ارشد :
- اهمیت تغذیه دام
- آناتومی و فیزیولوژی دستگاه گوارش
- روش برآورد احتیاجات دام های مزرعه ای
- روش ها و تکنیک های ارزشیابی مواد خوراکی
- عوامل موثر بر مقدار خوراک مصرفی دام
- رابطه متقابل مواد غذایی مختلف در تغذیه دام
- عوامل مضر یا سمی در مواد خوراکی دام و روش های برطرف نمودن آن ها
توجه: این فایل داری واتر مارک می باشد.
فرمت فایل: Pdf |
تعداد صفحات: 75 |
حجم: 804 کیلوبایت |