دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد تافی و شکـلات


دانلود طرح توجیه فنی ، مالی و اقتصادی تولیـد تافی و شکـلات

شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری دارد.چنانکه بیش از یکسال در انبار بماند خواص و کیفیت خود را از دست می‌دهد. انبار محصول شکلات و تافی بایستی دارای جریان هوای مناسب بوده، انبار شکلات باید با رطوبت نسبی 60% و درجه حرارت آن 16 تا 18 درجه سانتیگراد می‌باشد. تحت شرایط مذکور شکلات بمدت 6 ماه با کیفیت خوب باقی خواهد ماند. به طور کلی شکلات باید در درجه حرارت های پایین نگهداری شود.

چنانچه این محصول با نسبت درصدهای لازم در فرمول تولید شود رقیبی برای کالاهای مشابه خارجی می‌باشد و همچنین می‌تواند جهت صادرات در بازارهای خارجی منطقه استفاده گردد.

دانه های کاکائو ممکن است از نظر اسانس به دو گروه اصلی تقسیم شوند گروه اول شامل دانه های قوی از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه های ضعیف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شکلات از دو نوع دانه کاکائو استفاده می‌گردد. گروه اول دانه های خوب بوده که محصول آن کره کاکائو است و معادل 56% کاکائوی خالص است . گروه دوم دانه های متوسط و ضعیف است که محصول آن پودر کاکائو بوده و معادل 44% کاکائو خواهد بود. پودر کاکائو معمولا بین 8 تا 27% چربی دارد . در صنعت شکلات سازی ، دانه های بو داده شده پس از آسیاب به صورت مس ( لیکور ) در می‌آید.

 

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 21
حجم: 126 کیلوبایت


سعیدسان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *