دانلود رایگان فایل ورد سؤالات آزمون صنایع غذایی


دانلود رایگان فایل ورد سؤالات آزمون صنایع غذایی

شیمی موادغذایی

  • محلول فهلینگ ………………… .

1) باعث احیا گلوکز می‌گردد.                                        2) باعث اکسید شدن گلوکز می‌گردد.

3) باسوربیتول ترکیب می‌گردد.                                    4) سوربیتول را اکسید می‌کند.

  • جزء غالب در مواد خشک (Dry matter) شیر گاو، کدام ترکیب زیر است؟

1) لاکتوز                                                                 2) چربی

3) کازئین                                                                 4) پروتئین‌های محلول در سرم شیر

  • صمغی که از جلبک‌ها (علف‌های دریایی) استخراج و در صنایع غذایی استفاده می‌کنند، کدام است؟

1)                                                          2)

3)                                                        4)

  • اسولوز (Osulose) به قندی اطلاق می‌شود که حاوی ………………… .

1) گروه آلدهیدی و کتونی باشد.                                   2) دو گروه کتونی باشد.

3) دو گروه آلدهیدی باشد.                                           4) یک گروه آلدهیدی باشد.

  • کدام آنزیم فعالیت خود را در aw خیلی پایین حفظ می‌کند؟

1) آمیلاز                         2) پراکسیداز                        3) فنل اکسیداز                    4) لیپاز

[download id=”78547″]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *