دانلود رایگان فایل ورد سؤالات آزمون صنایع غذایی
شیمی موادغذایی
- محلول فهلینگ ………………… .
1) باعث احیا گلوکز میگردد. 2) باعث اکسید شدن گلوکز میگردد.
3) باسوربیتول ترکیب میگردد. 4) سوربیتول را اکسید میکند.
- جزء غالب در مواد خشک (Dry matter) شیر گاو، کدام ترکیب زیر است؟
1) لاکتوز 2) چربی
3) کازئین 4) پروتئینهای محلول در سرم شیر
- صمغی که از جلبکها (علفهای دریایی) استخراج و در صنایع غذایی استفاده میکنند، کدام است؟
1) 2)
3) 4)
- اسولوز (Osulose) به قندی اطلاق میشود که حاوی ………………… .
1) گروه آلدهیدی و کتونی باشد. 2) دو گروه کتونی باشد.
3) دو گروه آلدهیدی باشد. 4) یک گروه آلدهیدی باشد.
- کدام آنزیم فعالیت خود را در aw خیلی پایین حفظ میکند؟
1) آمیلاز 2) پراکسیداز 3) فنل اکسیداز 4) لیپاز
[download id=”78547″]