در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .
فهرست مطالب
خلاصه طرح :…………………………………….. 5
فصل اول……………………………………….. 6
کلیات…………………………………………. 6
1- 1 مقدمه :…………………………………… 7
1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………….. 8
محل اجزا :……………………………………… 8
1 – 3 – مشخصات متقاضیان :……………………….. 8
1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :……………………….. 8
1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :……………. 8
1 – 6 – وضعیت و میزان اشتغالزایی :………………. 9
انواع محصولات تولیدی :……………………………. 9
انواع شیر…………………………………….. 9
انواع ماست……………………………………. 10
انواع خامه……………………………………. 10
تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :………. 10
انواع فراورده های لبنی…………………………. 11
شیر :………………………………………… 12
مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر………………… 12
ترش شدن………………………………………. 13
شیر استریلیزه………………………………….. 14
شیر گاو………………………………………. 15
توزیع شیر…………………………………….. 15
انواع شیر…………………………………….. 16
شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:…………. 16
پاستوریزه کردن :………………………………. 17
پاستوریزه کردن شیر…………………………….. 17
دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام……….. 19
آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟………………… 20
ماست…………………………………………. 21
تاریخچه………………………………………. 21
تخمیر و خواص شیمیایی……………………………. 22
انواع ماست……………………………………. 23
طرز تهیه ماست………………………………….. 24
مواد لازم:…………………………………….. 24
بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:……. 25
ارزش غذایی……………………………………. 26
خامه :……………………………………….. 27
انواع خامه……………………………………. 27
خامه ترش……………………………………… 28
شماره تعرفه گمرکی :…………………………….. 29
استاندارد های ملی محصولات :………………………. 29
ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :……………………. 30
ویژگی های میکروبیولوژی :……………………….. 30
برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92…………… 30
فصل دوم………………………………………. 31
روش انجام کار………………………………….. 31
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه : 32
بازدید از شرکت کاله……………………………. 32
تجهیزات فرآیند شیر :……………………………. 32
برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :……………. 33
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 33
وسایل نقلیه مورد نیاز :………………………… 34
برآورد مواد اولیه مورد نیاز :…………………… 34
برنامه زمان بندی اجرای طرح :……………………. 35
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 36
برآورد زمین و محوطه سازی :………………………. 36
برآورد ساختمان سازی :………………………….. 37
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )….. 37
فصل سوم………………………………………. 38
امور مالی طرح…………………………………. 38
برآورد هزینه های زمین :………………………… 39
برآورد هزینه های ساختمان سازی :…………………. 39
برآورد هزینه های محوطه سازی :……………………. 40
جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی : 40
برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :…………….. 41
برآورد سرمایه ثابت :…………………………… 41
برآورد سرمایه در گردش :………………………… 42
برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :………….. 42
برآورد سرمایه گذاری کل :……………………….. 42
نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :……………….. 43
برآورد هزینه های استهلاک :………………………. 43
برآورد هزینه های غیر عملیاتی :………………….. 44
برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :…………….. 44
برآورد هزینه های عملیاتی :……………………… 45
برآورد هزینه های ثابت تولید :…………………… 45
برآورد هزینه های متغییر تولید :…………………. 46
برآورد هزینه های کل تولید :…………………….. 46
محاسبه قیمت تمام شده :…………………………… 47
برآورد قیمت فروش :…………………………….. 47
برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :………………. 48
برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :………….. 48
برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :…………….. 49
برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :………………. 50
برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :………… 51
برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل : 51
برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :………….. 52
محاسبه فروش کل :……………………………….. 52
محاسبه سود سالیانه :……………………………. 52
هزینه تولید در نقطه سر به سر :………………….. 53
محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :………………… 53
محاسبه زمان بازگشت سرمایه :……………………… 53
درصد بازگشت سرمایه :…………………………… 53
دوره برگشت سرمایه :……………………………. 54
محاسبه فروش سرانه :…………………………….. 54
محاسبه سطح زیر بنای سرانه :……………………… 54
محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :…………………. 55
فصل چهارم…………………………………….. 56
جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات………………… 56
خلاصه جدول سود و زیان :…………………………. 57
نتایج حاصله از اجرای طرح :……………………… 58
فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 59
حجم: 1.70 کیلوبایت