پروژه کارآفرینی کارخانه تولید ماست ،خامه و شیر پاستوریزه


خلاصه طرح :

در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

 

فهرست مطالب

خلاصه طرح :…………………………………….. 5

فصل اول……………………………………….. 6

کلیات…………………………………………. 6

1- 1 مقدمه :…………………………………… 7

1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :……………….. 8

محل اجزا :……………………………………… 8

1 – 3 – مشخصات متقاضیان :……………………….. 8

1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :……………………….. 8

1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :……………. 8

1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :………………. 9

انواع محصولات تولیدی :……………………………. 9

انواع  شیر…………………………………….. 9

انواع ماست……………………………………. 10

انواع خامه……………………………………. 10

تاریخچه و سابقه مختصر طرح و مراحل انجام کار :………. 10

انواع فراورده های لبنی…………………………. 11

شیر :………………………………………… 12

مواد تشکیل دهنده و مواد مغذی شیر………………… 12

ترش شدن………………………………………. 13

شیر استریلیزه………………………………….. 14

شیر گاو………………………………………. 15

توزیع شیر…………………………………….. 15

انواع شیر…………………………………….. 16

شیر گاو در انواع متفاوت در دسترس می باشد:…………. 16

پاستوریزه کردن :………………………………. 17

پاستوریزه کردن شیر…………………………….. 17

دیگر روش های استاندارد پاستوریزه و شیر خام……….. 19

آیا استانداردهای امروزی مناسبند؟………………… 20

ماست…………………………………………. 21

تاریخچه………………………………………. 21

تخمیر و خواص شیمیایی……………………………. 22

انواع ماست……………………………………. 23

طرز تهیه ماست………………………………….. 24

مواد لازم:…………………………………….. 24

بنابراین مراحل تهیهٔ ماست به ترتیب بدین شرح است:……. 25

ارزش غذایی……………………………………. 26

خامه :……………………………………….. 27

انواع خامه……………………………………. 27

خامه ترش……………………………………… 28

شماره تعرفه گمرکی :…………………………….. 29

استاندارد های ملی محصولات :………………………. 29

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی :……………………. 30

ویژگی های میکروبیولوژی :……………………….. 30

برآورد میزان تولید شیر از سال 86 الی 92…………… 30

فصل دوم………………………………………. 31

روش انجام کار………………………………….. 31

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :    32

بازدید از شرکت کاله……………………………. 32

تجهیزات فرآیند شیر :……………………………. 32

برآورد ظرفیت و برنامه تولید سالیانه :……………. 33

فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها : 33

وسایل نقلیه مورد نیاز :………………………… 34

برآورد مواد اولیه مورد نیاز :…………………… 34

برنامه زمان بندی اجرای طرح :……………………. 35

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار : 36

برآورد زمین و محوطه سازی :………………………. 36

برآورد ساختمان سازی :………………………….. 37

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )….. 37

فصل سوم………………………………………. 38

امور مالی طرح…………………………………. 38

برآورد هزینه های زمین :………………………… 39

برآورد هزینه های ساختمان سازی :…………………. 39

برآورد هزینه های محوطه سازی :……………………. 40

جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی : 40

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری :…………….. 41

برآورد سرمایه ثابت :…………………………… 41

برآورد سرمایه در گردش :………………………… 42

برآورد سرمایه گذاری کل و نحوه تامین آن :………….. 42

برآورد سرمایه گذاری کل :……………………….. 42

نحوه تامین منابع و اخذ واح بانکی :……………….. 43

برآورد هزینه های استهلاک :………………………. 43

برآورد هزینه های غیر عملیاتی :………………….. 44

برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات :…………….. 44

برآورد هزینه های عملیاتی :……………………… 45

برآورد هزینه های ثابت تولید :…………………… 45

برآورد هزینه های متغییر تولید :…………………. 46

برآورد هزینه های کل تولید :…………………….. 46

محاسبه قیمت تمام شده :…………………………… 47

برآورد قیمت فروش :…………………………….. 47

برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه :………………. 48

برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز :………….. 48

برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن :…………….. 49

برآورد هزینه های ماشین آلات تولید :………………. 50

برآورد هزینه های تجهیزات و تاسیسات عمومی :………… 51

برآورد هزینه های وسائط نقلیه عمومی و وسایل حمل و نقل : 51

برآورد هزینه های لوازم و اثاثیه اداری :………….. 52

محاسبه فروش کل :……………………………….. 52

محاسبه سود سالیانه :……………………………. 52

هزینه تولید در نقطه سر به سر :………………….. 53

محاسبه درصد تولید نقطه سر به سر :………………… 53

محاسبه زمان بازگشت سرمایه :……………………… 53

درصد بازگشت سرمایه :…………………………… 53

دوره برگشت سرمایه :……………………………. 54

محاسبه فروش سرانه :…………………………….. 54

محاسبه سطح زیر بنای سرانه :……………………… 54

محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت :…………………. 55

فصل چهارم…………………………………….. 56

جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات………………… 56

خلاصه جدول سود و زیان :…………………………. 57

نتایج حاصله از اجرای طرح :……………………… 58

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 59
حجم: 1.70 کیلوبایت


سعیدسان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *