سؤالاتی که مورد بیماری تب مالت پرسید ه می شود

سؤالاتی که مورد بیماری تب مالت پرسید ه می شود نام مترجم  : دکتر شهرام یوسفی بروسلوز يا تب مالت سؤالهايي كه غالباً پرسيده مي‌شود. 1- تب مالت چيست؟ 2- تب مالت معمولاً چگونه است؟ 3- تب مالت معمولاً در كجا يافت مي‌شود؟ 4- تب مالت چگونه به انسان انتقال داده مي‌شود و چه كسي احتمال ابتلا به آن را دارد؟ 5- آيا تب مالت از شخصي به شخص ديگر انتقال داده مي‌شود؟ 6- آيا راهي براي جلوگيري از مبتلا نشدن به آن وجود دارد؟ 7- تشخيص داده شده كه سگ من به اين بيماري مبتلا است، آيا خطري براي من وجود دارد؟ 8- تب مالت چگونه قابل تشخيص است؟ 9- آيا درماني براي تب مالت وجود دارد؟ 10- من …

فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...

پروبیوتیك به عنوان یك افزودنی غذائی برای حیوانات مزرعه پروبیوتیكها میكروبهای انتخاب شده‌ای میباشند كه جهت جایگزین شدن در لوله گوارش انسان یا حیوانات مورد استفاده قرارمی‌گیرند . هدف از این جایگزینی بهبود شرایط فیزیولوژیكی و بطور كلی تغییر اكوسیستم پیچیده روده میباشد. پروبیوتیكها میكروبهای انتخاب شده‌ای میباشند كه جهت جایگزین شدن در لوله گوارش انسان یا حیوانات مورد استفاده قرارمی‌گیرند . هدف از این جایگزینی بهبود شرایط فیزیولوژیكی و بطور كلی تغییر اكوسیستم پیچیده روده میباشد. در طول لوله گوارش انسان تقریبا در شرایط عادی ۱۰۱۴ و یا ۱۰۰۰۰۰ برابر بیشتر از تعداد افراد جهان و بیشتر از ۴۰۰ نوع میكروارگانیسم متفاوت وجود دارد . موقعی كه یك فرد و یا یك حیوان متولد میشود دستگاه گوارش او فاقد …

فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...

رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت

رهنمون های لازم پیشگیری از بروسلوز برای کارگران کارخانه بسته بندی گوشت ترجمه و گردآوري : علیرضا لطفی ( مهندسی علوم دامی – دانشگاه آزاد اسلامي واحد شبستر) مقدمه بروسلوز یک نوع بیماری است که ممکن است از حیوانات به انسان منتقل شود. اما در مورد انتقال آن از انسان به انسان هنوز به موردی برخورد نشده است. وقتی که وضعیت های شیوع بروسلوز توسط پزشکان گزارش می شود می بینیم که شیوع بیماری عمدتا توسط سهل انگاری دامپروران ، کارکنان کشتارگاه و بسته بندی گوشت و گهگاه دامپزشکان رخ می دهد. به همین دلیل دقت ما بر روی ممارست در کار و بهداشت شخصی خوب در کار می باشد. نحوه شیوع بیماری بروسلوز می تواند از دامها به انسان …

فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...

استاندارد روش اندازه‏گيري نمك در خوراك دام و طيور

استاندارد روش اندازه‏گيري نمك در خوراك دام و طيور 1- هدف هدف از تدوين اين استاندارد تعيين روش‏هاي اندازه‏گيري نمك ( برحسب كلرورسديم ) در خوراك دام و طيور مي‏باشد . 2- دامنه كاربرد اين استاندارد مورد اندازه‏گيري ميزان نمك در خوراك دام و طيور كاربرد دارد . 3- روش كار ميزان نمك موجود در خوراك دام و طيور را مي‏توان از طريق روش‏هاي ارائه شده در ذيل اندازه‏گيري نمود : 3-1- روش الف 3-1-1- مواد و معرف‏هاي مورد نياز 3-1-1-1- اسيد نيتريك غليظ با وزن مخصوص 1/42 3-1-1-2- محلول سولفات فريك : 60 گرم از سولفات فريك Fe2(SO4)3 را در يك ليتر آب حل نماييد . 3-1-1-3- محلول هيدروكسيد آمونيم يك حجم از هيدروكسيد آمونيم را با 12 حجم …

فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...

مديريت بستر در سالنهاي پرورش جوجه هاي گوشتي

مديريت بستر در سالنهاي پرورش جوجه هاي گوشتي مقدمه: از اصلي ترين عوامل موثر براي دستيابي به حداكثر توليد اقتصادي، مديريت پارامترهاي محيطي و بخصوص مديريت يستر در سالن پرورش مي باشد. چرا كه وجود بستر مناسب خود حكايت از مناسب بودن شرايط محيطي در سالن دارد. بطور كلي بستر به مخلوطي از فضولات دفعي طيور وكاه و كلش كه در در ابتداي دوره در سالن پرورش پخش شده، اطلاق مي شود. هر دو عامل تهويه و وضعيت حرارتي سالن، از جمله فاكتورهاي بحراني هستند كه دائما بايد توسط پرورش دهندگان كنترل شوند. به عنوان مثال اگر رطوبت سالن به دقت تحت نظارت قرار نگيرد، بستر موجود در سالن خيس شده و سطح لغرنده و چسبناكي را بوجود خواهد گرفت …

فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...