دانلود جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی
فهرست مطالب جزوه شیمی مواد غذایی :
بخش اول:
پروتئین ها
اسیدهای آمینه
پروتئین ها
پروتئین های ماده غذایی
لیپیدها
اسید های چرب
تری گلیسرید ها
فسفو لیپید ها
اسفنگولیپید ها
واکس ها
اکسیداسیون
اثر فرایند حرارتی روی روغن ها
هیدروژناسیون
استر کردن داخلی
مواد غیر صابونی شده
کربوهیدرات ها
منوساکارید ها
الیگوساکاریدها
کارامل شدن
پلی ساکاریدها
بخش دوم:
مقدمه
آب
ساختمان آب
میزان آب موجود در مواد غذایی
نمودارهای فاز
ارتباط آب با ذرات کلوئیدی
لایه جذبی
لایه منتشر
لایه آب آزاد
فعالیت آب (Activuty Water)
فعالیت آب و پایداری مواد غذایی
فعالیت آب و بسته بندی
پروتئین ها
اسیدهای آمینه
طبقه بندی اسیدهای آمینه
تقسیم بندی پروتئین ها براساس ساختار
تقسیم بندی پروتئین ها براساس شکل
تعیین نوع اسیدهای آمینه پروتئین
نامگذاری پروتئین ها
ساختمان پروتئین ها
حلالیت پروتئین ها
شکستن پیوندهای پپتیدی
نیروهای موثر در پایداری ساختمان پروتئین
واکنش های ایجاد شده در پروتئین ها
دناتوره شدن
واکنش های شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئین ها
روش های جلوگیری از قهوه ای شدن غیرآنزیمی
اثر عوامل مختلف بر قهوه ای شدن غیرآنزیمی
لیپیدها
طبقه بندی لیپیدها
فرمت فایل: Pdf |
|
حجم: 12.5 مگابایت |