دانلود پاورپوینت جزوه زراعت عمومی دانشگاه پیام نور
این جزوه برای دانشجویان رشته اقتصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی تهیه شده است که دارای اهداف زیر می باشد:
- شناخت و طبقه بندی گیاهان زراعی از نظر فصل رشد، طول عمر، هدف تولید و …
- تاثیر عوامل محیطی در رشد و نمو و تولید مثل گیاهان زراعی.
- شناخت مراحل و چگونگی آماده سازی بستر بذر، عملیات کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی.
تولید غذا، پوشاک و سوخت همواره در طول تاریخ مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی بوده است. تولیدات گیاهی، اساس تامین غذا را تشکیل میدهند، بطوری که جیره غذایی بسیاری از مردم تقریبا بر مصرف مستقیم فرآوردههای گیاهی متکی است. حتی گوشت و فرآوردههای دامی نیز که گاهی به جیره غذایی افزوده میشوند از تولیدات گیاهی منشاء میگیرند.
تولید الیاف نیز مستقیما و یا به طور غیرمستقیم به گیاهان زراعی وابستهاند. در بسیاری از کشورهای فقیر و توسعه نیافته برای مصارف پخت و پز و تولید گرما عمدتا از گیاهان به عنوان سوخت استفاده میشود. زرعت عبارت است از علم و فن کشت و کار و بهرهبرداری از آب و خاک و گیاه.
فهرست مطالب جزوه زراعت عمومی :
- فصل اول: کلیات و تعاریف
- فصل دوم: گروه بندی گیاهان زراعی
- فصل سوم: اندام های گیاه (شکل، ساختمان، وظایف)
- فصل چهارم: عوامل محیطی موثر بر رشد و نمو گیاهان
- فصل پنجم: عوامل محیطی موثر بر رشد و نمو گیاهان
- فصل ششم: بذر در زراعت
- فصل هفتم: عملیات کاشت
- فصل هشتم: عملیات داشت
- فصل نهم: عملیات برداشت محصول
- فصل دهم: آیش و تناوب زراعی
فرمت فایل: Powerpoint (قابل ویرایش) |
تعداد صفحات: 314 |
حجم: 14.4 مگابایت |