دانلود جزوه مقدماتی بیوشیمی ویژه علوم پایه پزشکی و کشاورزی


دانلود جزوه مقدماتی بیوشیمی ویژه علوم پایه پزشکی و کشاورزی

جزوه مقدماتی بیوشیمی ویژه دانشجویان زیست شناسی، کشاورزی، دامپزشکی و علوم پایه پزشکی است

با توجه به اینکه این جزوه برای دانشجویان علوم پایه پزشکی و کشاورزی تهیه شده است شاید از نظر متخصصین علوم شیمی چندان وافی و کافی به نظر نرسد. بنابراین پیشنهاد می شود دانشجویان این رشته از سایر جزوات کاملتر در این زمینه استفاده نمایند. این جزوه از دو بخش کلی اساس شیمی در بیوشیمی و پروتئین ها تشکیل شده است.

فهرست مطالب جزوه مقدماتی بیوشیمی :

فصل ۱: اتم ها، مولکول ها و روابط بین آنها

  • اتم
  • عنصر
  • ایزوتوپ
  • پیوندهای شیمیایی
  • پیوندهای بین اتمی
  • پیوندهای میان مولکولی
  • الکترونگاتیوی
  • مولکول
  • آلکانها
  • آلکیل ها
  • متیلن
  • متین
  • سیکلوآلکانها
  • آلکن ها
  • آلکا دی ان
  • آلکین ها
  • ترکیبات آروماتیک
  • گروه های عاملی مهم در بیوشیمی
  • فرمول شیمیایی
  • ایزومری

فصل ۲: بیان غلظت در شیمی

  • حل شونده (Solute) و حلال (Solvent)
  • محلول (Solution)
  • مول (Mole)
  • جرم مولی
  • درصد جرمی یا وزنی-وزنی
  • غلظت معمولى (C)
  • غلظت مولار یا مولاریته (M)
  • مولال یا مولالیته (m)
  • نرمالیته (N)
  • درصد حجمی- حجمی
  • درصد جرمی -حجمی
  • قسمت در میلیون (ppm)

فصل ۳: آب، اسید و باز

  • آب
  • پیوند هیدروژنی در آب
  • اسمز
  • فشار انکوتیک (Oncotic pressure)
  • فشار هیدرواستاتیک
  • آب بدن و تنظیم آن در بدن
  • عبور آب از سلول
  • یونیزاسیون آب
  • اسید و باز
  • اسید و باز آرنیوس
  • اسید و باز برونستد- لوری
  • اسید و باز لوویس
  • باز شیف (Schiff base)
  • فسفریک اسید (Phosphoric acid)
  • اسیدهای آلی
  • ثابت تفکیک اسیدی و مفهوم pKa
  • ثابت تفکیک بازی و مفهوم pKb
  • مقیاس pH و pOH
  • معادله هندرسن-هاسلباخ
  • بافر (تامپون یا آمفوتر)

فصل ۴: آمینو اسیدها

  • ساختمان عمومی آمینو اسیدها
  • مشخص نمودن کربنهای موجود در ساختمان آمینو اسیدها
  • تقسیم بندی آمینو اسیدهای استاندارد
  • آمینو اسیدهای تغییر یافته
  • سلنوسیتئین
  • پیرولیزین
  • آمینو اسیدهای غیراستاندارد
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی آمینو اسیدها
  • انانتیومری و فعالیت نوری
  • جذب نوری
  • رفتار اسید-بازی
  • pH ایزوالکتریک
  • اندکس هیدروپاتی
  • واکنش های آمینواسیدها

فصل ۵: پپتیدها و پروتئین ها

  • پیوند پپتیدی
  • انواع پپتیدها
  • رفتار شیمیایی پپتیدها
فرمت فایل:  Pdf
تعداد صفحات: 69
حجم: 15 مگابایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *