دانلود جزوه جیره نویسی تغذیه آبزیان


OnPlay تمامی آموزش های غیر رایگان اساتید سطح اینترنت را به رایگان تماشا کنید

دانلود جزوه جیره نویسی تغذیه آبزیان

جزوه جیره نویسی تغذیه آبزیان که توسط دکتر حشمت سپهری مقدم در دانشگاه پیام نور تهیه شده است

پرورش آبزیان از ۴۰۰۰ سال پیش در چین، ژاپن و مصر باستان مشاهده شده است. همچنین تاریخچه پرورش ماهی در هند به ۳۰۰۰ سال پیش و در اروپا به ۲۵۰۰ سال پیش برمی گردد. با وجود این قدمت دیرینه، این علم بسیار جوان و نوپا است.

هزینه تغذیه در امر پرورش آبزیان به طور معمول بیش از ۶۰% کل هزینه ها را شامل می شود. لذا پرورش موفقیت آمیز ماهی ها در گرو تهیه جیره ای مناسب مطابق با احتیاجات ماهیان می باشد، به طوریکه جیره قادر باشد کلیه نیازمندی های حیوان را در شرایط مختلف محیطی تأمین نماید.

فهرست مطالب جزوه جیره نویسی تغذیه آبزیان :

فصل اول: احتیاجات آبزیان

  • انرژی
  • پروتئین
  • چربی
  • ویتامین
  • مواد معدنی

فصل دوم: اشکال مختلف غذا

  • غذاهای تر
  • غذاهای مرطوب
  • غذاهای خشک
  • انواع غذاهای مخصوص لاروها
  • آسیاب کردن
  • مخلوط سازی
  • پلت سازی

فصل سوم: مدیریت تغذیه انواع آبزیان

  • مدیریت تغذیه ماهیان سردآبی
  • مدیریت تغذیه ماهیان گرم آبی
  • آهک دهی و حاصلخیز کردن استخرها

فصل چهارم: روش های تغذیه

  • میزان غذادهی
  • توالی غذادهی
  • حجم جیره غذایی
  • روش های غذادهی
  • نگهداری صحیح خوراک ماهی

فصل پنجم: جیره نویسی

  • جیره غذایی
  • تذکرات مهم در مورد جیره نویسی
  • روش های جیره نویسی
  • منابع مورد استفاده
توجه: این فایل داری واتر مارک می باشد.
فرمت فایل:  Pdf
تعداد صفحات: 76
حجم: 662 کیلوبایت

OnPlay در یوتوب، آموزش های روانشناسی و معماری و کامپیوتر و سایر آموزشهای پولی را به رایگان تماشا کنید


سعیدسان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفت − 5 =