دانلود پاورپوینت انواع سقف های ساختمانی
فهرست مطالب
مقدمه
انواع سقف ها
منابع
سقف ساختمان ها را به دلایل مختلف و با توجه به نوع کاربری با چند نوع مصالح و روش های خاص ، اجرا می کنند که در این پروژه به انواع آن ها و مصالح تشکیل دهنده و نحوه اجرای آن ها بطور کامل اشاره می کنیم.
انواع سقف ها
1- سقف چوبی
2- سقف طاق ضربی
3- سقف تیرچه بتنی و بلوک
4- سقف تیرچه فلزی و بلوک
5- سقف پوسته بتنی
6- دال ها
7- سقف کاذب
8- سقف کرمیت
9- سقف نیازیت
10- سقف سیاک
11- سقف های مجوف بادکنکی
12- سقف روفیکس
13- سقف کامپوزیت
1- سقف چوبی
Øعلل رویکرد و روی آوری به سقف چوبی :
Øامروزه این نوع سقف کمتر جایی کاربرد دارد. هنوز هم این قبیل سقف ها در مناطق کویری ایران و روستا ها بر اساس یک سنت کاربرد دارد. متأسفانه این سقف ها در برابر خطرات ناشی از زلزله هیچ گونه مقاومتی از خود نشان نداده و فرو می ریزد.
Øمصالح بکار رفته در سقف های چوبی از لایه بالا به لایه پایین :
Ø کاه گل
Ø خاک رس کوبیده شده
Ø شیره انگور
Ø شفته آهکی یا رس کوبیده شده
Ø گل رس
Ø حصیر یا سقط (تشکیل شده از: توفال – شاخ وبرگ – حصیر – نی)
روش اجرا سقف های چوبی :
Øاگر زیر سقف چوبی اندود شود از چوب های کوچکی استفاده می گردد. چون چوب های کوچکی که با اره بریده نشده اند و به وسیله تیشه به چوب های نازک تر تبدیل شده اند دارای سطوح ناصاف می باشند اندود بخوبی به آن گیرش می یابد.
Øطول چوب ها تقریبا 30 الی 40 سانتی متر می باشد. فاصله چوب ها از یکدیگر برای نگهداری اندود قابل اهمیت است. اندود در این فواصل نفوذ و سبب گیرایی اندود به توفال می گردد.
Øبه منظور عدم ترک خوردگی اندود چند تیر چوبی از وسط بریده شده و پایین تر از تیرهای اصلی نصب می شود زیرا این تیرهای چوبی به تیر های نازک تری که از وسط بریده شده اند نصب می شوند.
در این حالت توفال ها به لایه های مزبور میخ می شوند. در این روش ، اندود ترک نخورده و فضای خالی بین سقف و اندود از نقطه نظر عایق حرارتی، عایق بسیار خوبی برای جلوگیری از سرما و گرمــا مـی باشد و ســطح اندود کاری صاف اجرا می شود.
قابل توجه اینکه در مواردی به منظور جلوگیری از عدم ترک خوردگی اندود به آن موی بز نیز اضافه می شود.
نکاتی در رابطه با تیرهای چوبی :
Ø چوب مورد استفاده کاملا خشک باشد
Ø تیرهای چوبی هم قطر باشند
Ø حداکثر فاصله دو تیر پوشش 50 سانتی متر بوده و با قیر یا روغن ایزوله می شوند.در طرفین دیوار ابتدا و انتهای تیر قرار داده شده و پس از کشیدن ریسمان در زیر تیر به موازات دیوار حمال عمل تیر ریزی را شروع می کنند.
فرمت فایل: Powerpoint (قابل ویرایش) |
تعداد صفحات: 168 |
حجم: 3.22 مگابایت |