or

10 خاصیت لیمو شیرین

Ydima.ir- ثبت رایگان آگهی کاری و نیازمندی ها در اینترنت

لیمو شیرین، گونه‌ای لیمو است با نام علمی (Citrus limetta)و از گونه (dulcis): جمعا Citrus limonum var. dulcis .میوه آن شیرین و درشت است و آبش به‌عنوان مدر به بیماران تبدار داده می‌شود[۱].معادل دیگر نام علمی آن ، Citrus limonum Risso. var. dulcis Morisهم ذکر شده‌است.

خواص لیمو شیرین

-غنی از عناصر قلیایی است.

– لیمو حاوی مقدار زیادی اسیدسیتریک و ویتامین C می‌باشد.

– مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و کلسیم دارد.

– حالت تازه کنندگی داشته و در صورتی که در چای ریخته شود، طعم مطبوعی پیدا می‌کند.

– عامل ضدعفونی کننده بدن است و به طور طبیعی از تخمیر در معده جلوگیری می‌کند.

– لیمو یک ماده شدیدا قلیایی است.

– مصرف لیموشیرین در آنفلوانزا و افرادی که دچار تب ناشی از بیماری شده‌اند، توصیه می‌شود. چرا که این میوه خاصیت سم‌زدایی داخل بدن را از خود نشان داده‌است.

– لیمو باعث حفظ کلسیم بدن می‌شود.

– مصرف لیمو در زمان زکام و گلودرد بسیار موثر است.

– در طب سنتی از لیمو شیرین به عنوان میوه‌ای خنک کننده یاد می‌کنند که برای رفع التهاب و عطش بیماران تب‌دار توصیه می‌شود.

ـ حجم زیادی از لیمو شیرین را آب تشکیل می‌دهد و به همین دلیل این میوه خاصیت ادرار آور و همین طور ملین دارد.

– مرکبات و از جمله لیموشیرین، سرگیجه را بر طرف می‌کند.

خاصیت لیمو شیرین

1-     پتاسیم به مقدار قابل توجهی در لیمو شیرین یافت می شود، این عنصر از جمله ترکیباتی است که می تواند از بروز بیماری قلبی عروقی پیشگیری کند و همچنین بین آب و الکترولیت های بدن تعادل برقرار نماید.

2-     اسید فولیک موجود در لیمو شیرین نسبت به میوه های دیگر بیشتر است و نقش موثری در پیشگیری از کم خونی ایفا می کند. افرادی که مبتلا به کم خونی به خصوص کم خونی از نوع اسید فولیک هستند باید این میوه را مصرف کنند.

3-     این میوه از میوه های پر کلسیم محسوب می شود و در جلوگیری از پوکی استخوان به خصوص در زنان نقش موثری را ایفا می کند.

4-     از دیگر خواص لیمو شیرین اثر مفید روی معده، هضم دستگاه گوارش، خنثی شدن مقداری از اسید معده، جلوگیری از تخمیر غذا در معده و پیشگیری از نفخ معده است به همین دلیل پزشکان مصرف روزانه یک لیمو شیرین را به تمامی مبتلایان به ناراحتی معده توصیه می کنند.

5-     حجم زیادی از لیمو شیرین را آب تشکیل می دهد و به همیتژن دلیل این میوه خاصیت ادرار آور و همین طور ملین دارد. ضمناً آب فراوان موجود در این میوه باعث کاهش تب و دمای بدن به خصوص هنگام سرماخوردگی و آنفلوآنزا می شود.

6-     لیمو شیرین به علت داشتن مواد آنتی اکسیدان فراوان سبب رفع تصلب شرائین و بیماری های قلبی عروقی می شود.

7-     لیمو شیرین حاوی اسید سیتریک و ویتامین ث زیادی است. چنانچه فردی دو عدد لیمو شیرین متوسط در طول روز بخورد عملاً ویتامین ث مورد نیاز روزانه بدنش تامین شده است. نکته جالب این که در صورت مصرف میوه لیمو شیرین با پوست داخلی مقدار 77 میلی گرم ویتامین ث به بدن می رسد. در حالی که مصرف آن بدون پوست داخلی، فقط دارای 53 میلی گرم ویتامین ث است.

8-     ویتامین ب و انواع ریزمغذی های مفید مانند عنصر سلنیوم در لیمو شیرین موجب به حداقل رسیدن جمعیت رادیکال آزاد موجود در ناحیه آسیب دیده معده می شود.

9-     ویتامین ث موجود در لیمو شیرین باعث بهبود جذب آهن در بدن می شود و به همین علت می تواند از بروز کمبود آهن در بدن جلوگیری کند.

10-                      مصرف لیمو شیرین تازه که حاوی ویتامین ث فراوان است در کاهش بروز حساسیت موثر هستند.

چند نکته در مورد لیمو شیرین

لیمو شیرین دارای ویتامین C ویتامین B و مواد معدنی چون کلسیم وآهن است.

لیمو شیرین خاصیت ملین دارد.

ادرار آور است وسبب دفع سموم از بدن می شود.

بیماری که تب دارد پس از خوردن آن احساس راحتی وسبکی می نماید چون میوه ای خنک کننده است که در رفع التهاب وعطش بیماران تب دار کمک می کند.

لیمو شیرین به علت داشتن ویتامین C و پتاسیم ، بهترین تنطیم کننده قلب است. اعمال دستگاه بدن را تنظیم می کند و ماهیچه ها را تقویت می کند.

لیمو شیرین جزو آن دسته مرکبات است که سبب رفع تصلب شرائین و آنژین می شود.

لیمو شیرین دارای عناصر تشکیل دهنده خون است پس میوه ای مفید برای قلب وخون می باشد.

این میوه سر گیجه ، اضطراب ، و دلهره را برطرف می کند.

مصرف لیمو شیرین در زمان سرماخوردگی و گلودرد بسیارمفید است ومصرف آن درآنفولانزا وافرادی که دچار تب ناشی از بیماری شده اند توصیه می شود چرا که این میوه خاصیت سم زدایی داخل بدن را از خود نشان داده است.

لیمو شیرین باعث حفظ کلسیم بدن می شود.

مصرف لیموشیرین در کاهش بروز حساسیت موثر است

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف میوه جات تازه حاوی ویتامین C بویژه لیموشیرین و انار در کاهش بروز حساسیت موثر هستند.

دکتر رضا آمری نیا  در گفت و گو با ایرنا افزود: میوه جات مذکور و مصرف قرص های ویتامین C با جلوگیری از ترشح هیستامین توسط گلبول های سفید، در درمان و کاهش بروز علائم حساسیت تاثیر گذار می باشند.وی با بیان اینکه مواد غذایی پروتیئن دار با تحریک بیشتر سیستم ایمنی بدن، علائم بروز حساسیت در فرد را افزایش می دهند، اظهار داشت: لوبیا، تخم مرغ، شیر گاو و صدف های خوراکی از مواد غذایی حساسیت زا هستند و بهتر است افراد مبتلا به حساسیت از مصرف این دسته از مواد غذایی خودداری کنند.

 

وی افزود: گرد و خاک، مصرف داروهایی همچون “کوتریموکسازول”، “پنی سیلین” و لوازم آرایشی شیمیایی و حتی گیاهی نیز، در بروز حساسیت در فرد موثر هستند.

آمری نیا تاکید کرد: واکنش های حساسیتی در فرد می تواند به صورت خارش گلو و بینی، عطسه، التهابات پوستی (قرمزی، خارش و تورم)، حالت تهوع، اسهال، تب بالا، کهیر، ضعف غیرطبیعی و تنگی نفس بروز کنند.

وی، با بیان اینکه حساسیت را باید جدی گرفت و درصدد درمان بموقع آن برآمد، گفت: اگر واکنش حساسیتی به شکل شدید در فرد بروز کند و بموقع درمان نشود، می تواند منجر به مرگ بیمار شود.
وی با اشاره به روش های موثر در کاهش بروز حساسیت افزود: تغییر درعادات غذایی به صورت دوره ای، دوری از گرد و خاک و مصرف نکردن لوازم آرایشی تاریخ گذشته و غیربهداشتی، در کاهش بروز علائم حساسیت موثر هستند.

آمری نیا یادآور شد: استفاده از داروهای “آنتی هیستامین” و “ستیریزین” نیز، در درمان حساسیت موثر است اما به دلیل عوارضی همچون خواب آلودگی و کاهش تمرکز باید از مصرف آن در هنگام انجام کارهایی که به دقت زیاد نیاز دارد، خودداری کرد.

برگرفته از سایت سلامت نیوز

 

خواص تغذیه ای:

– غنی از عناصر قلیایی است.

– لیمو حاوی مقدار زیادی اسیدسیتریک و ویتامین C می باشد.

– مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و کلسیم دارد.

– حالت تازه کنندگی داشته و در صورتی که در چای ریخته شود، طعم مطبوعی پیدا می کند.

تاثیر در سلامتی:

– عامل ضدعفونی کننده بدن است و به طور طبیعی از تخمیر در معده جلوگیری می کند.

– لیمو یک ماده شدیدا قلیایی است.

– مصرف لیموشیرین در آنفلوانزا و افرادی که دچار تب ناشی از بیماری شده اند، توصیه می شود. چرا که این میوه خاصیت سم زدایی داخل بدن را از خود نشان داده است.

-لیمو باعث حفظ کلسیم بدن می شود.

– مصرف لیمو در زمان زکام و گلودرد بسیار موثر است.

– در طب سنتی از لیمو شیرین به عنوان میوه‌ای خنک کننده یاد می‌کنند که برای رفع التهاب و عطش بیماران تب‌دار توصیه می‌شود.

ـ حجم زیادی از لیمو شیرین را آب تشکیل می‌دهد و به همین دلیل این میوه خاصیت ادرار آور و همین طور ملین دارد.

–  مرکبات و از جمله لیموشیرین، سرگیجه را بر طرف می‌کند.

یک متخصص تغذیه گفت: لیمو شیرین در درمان سرماخوردگی موثر است زیرا باعث از بین رفتن سموم بدن می‌شود.

مسعود کیمیاگر افزود: لیمو شیرین غنی از عناصر قلیایی است و حالت تازه‌ کننده دارد. این میوه در درمان سرماخوردگی و تب ناشی از بیماری موثر است و بدن را سم‌ زدایی می‌کند.
وی گفت: در طب سنتی از لیمو شیرین به عنوان میوه‌ای خنک و مفید در رفع التهاب و تشنگی نام برده می‌شود. مزیت لیموشیرین در مقایسه با پرتقال این است که با کالری کمتری نسبت به پرتقال، همان مقدار ویتامین C را به بدن می‌رساند.

این متخصص تغذیه افزود: ویتامین C موجود در لیموشیرین نقش پیشگیری‌کننده از بروز سرماخوردگی و سرطان‌ها را دارد.

کیمیاگر گفت: علت تلخی لیمو شیرین، وجود موادی به نام نارنجین و لیمونین است. هر چه مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مانند میوه بیشتر باشد، میوه اگر برش بخورد و در معرض هوا قرار گیرد، طعم آن تلخ‌تر می‌شود. لیمونین و نارنجین موجود در لیموشیرین با اکسیژن هوا ترکیب شده و تلخ می‌شود.

خواص تغذیه ای:

-غنی از عناصر قلیایی است.

– لیمو حاوی مقدار زیادی اسیدسیتریک و ویتامین C می باشد.

– مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و کلسیم دارد.

– حالت تازه کنندگی داشته و در صورتی که در چای ریخته شود، طعم مطبوعی پیدا می کند.

– عامل ضدعفونی کننده بدن است و به طور طبیعی از تخمیر در معده جلوگیری می کند.

– لیمو یک ماده شدیدا قلیایی است.

– مصرف لیموشیرین در آنفلوانزا و افرادی که دچار تب ناشی از بیماری شده اند، توصیه می شود.

را که این میوه خاصیت سم زدایی داخل بدن را از خود نشان داده است.

– لیمو باعث حفظ کلسیم بدن می شود.

– مصرف لیمو در زمان زکام و گلودرد بسیار موثر است.

– در طب سنتی از لیمو شیرین به عنوان میوه‌ای خنک کننده یاد می‌کنند که برای رفع التهاب و عطش بیماران تب‌دار توصیه می‌شود.

– حجم زیادی از لیمو شیرین را آب تشکیل می‌دهد و به همین دلیل این میوه خاصیت ادرار آور و همین طور ملین دارد.

– مرکبات و از جمله لیموشیرین، سرگیجه را بر طرف می‌کند. خوراکی

 

 

 

 

 

مصرف لیموشیرین در کاهش بروز حساسیت موثر است.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف میوه جات تازه حاوی ویتامین C بویژه لیموشیرین و انار در کاهش بروز حساسیت موثر هستند.

دکتر رضا آمری نیا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: میوه جات مذکور و مصرف قرص های ویتامین C با جلوگیری از ترشح هیستامین توسط گلبول های سفید، در درمان و کاهش بروز علائم حساسیت تاثیر گذار می باشند.

وی با بیان اینکه مواد غذایی پروتیئن دار با تحریک بیشتر سیستم ایمنی بدن، علائم بروز حساسیت در فرد را افزایش می دهند، اظهار داشت: لوبیا، تخم مرغ، شیر گاو و صدف های خوراکی از مواد غذایی حساسیت زا هستند و بهتر است افراد مبتلا به حساسیت از مصرف این دسته از مواد غذایی خودداری کنند.

وی افزود: گرد و خاک، مصرف داروهایی همچون “کوتریموکسازول”، “پنی سیلین” و لوازم آرایشی شیمیایی و حتی گیاهی نیز، در بروز حساسیت در فرد موثر هستند.

آمری نیا تاکید کرد: واکنش های حساسیتی در فرد می تواند به صورت خارش گلو و بینی، عطسه، التهابات پوستی (قرمزی، خارش و تورم)، حالت تهوع، اسهال، تب بالا، کهیر، ضعف غیرطبیعی و تنگی نفس بروز کنند.

وی، با بیان اینکه حساسیت را باید جدی گرفت و درصدد درمان بموقع آن برآمد، گفت: اگر واکنش حساسیتی به شکل شدید در فرد بروز کند و بموقع درمان نشود، می تواند منجر به مرگ بیمار شود.
وی با اشاره به روش های موثر در کاهش بروز حساسیت افزود: تغییر درعادات غذایی به صورت دوره ای، دوری از گرد و خاک و مصرف نکردن لوازم آرایشی تاریخ گذشته و غیربهداشتی، در کاهش بروز علائم حساسیت موثر هستند.

آمری نیا یادآور شد: استفاده از داروهای “آنتی هیستامین” و “ستیریزین” نیز، در درمان حساسیت موثر است اما به دلیل عوارضی همچون خواب آلودگی و کاهش تمرکز باید از مصرف آن در هنگام انجام کارهایی که به دقت زیاد نیاز دارد، خودداری کرد.

1- معالجه ی آنژین با لیمو:
برای شستشوی حلق و حنجره از لیمو کمک بگیرید. کمی آب لیمو و آب مقطر را مخلوط کرده و هر یک ساعت یک بار آن را قرقره کنید.

2- معالجه ی زخم و خراش‌های سطحی پوست با لیمو:
به جای آب اکسیژنه برای شستشوی زخم و خراش‌های سطحی پوست، می‌ توانید آب ‌‌لیمو را بگیرید و دو برابر به آن آب بیفزایید و با آن زخم‌ها و خراش‌های سحطی پوست را بشویید.

3- درمان اختلالات هاضمه با لیمو:
در تمام مواردی که اختلال هاضمه به‌ وجود می ‌آید از قبیل: دل به هم‌ خوردگی و نفخ شکم، معالجه با لیمو تجویز شده است.

در این مورد دو عدد لیمو را با پوست و هسته برش بزنید و آن را در یک لیتر آب داغ، 2- 1 ساعت خیس کنید، بعد فشرده و آب آن را با قند یا شکر شیرین کرده و هر روز یک لیوان بنوشید.

4- درمان و خونریزی لثه‌ها:
یک قطعه پنبه را در لیوانی که محتوی آب لیمو است فرو کرده و روزی دو بار (صبح و شب) آن را به لثه‌های خود بمالید و با انگشتان خود ماساژ دهید، ولی مواظب باشید آب لیمو به دندان‌های شما نرسد.

5- معالجه ی میگرن و سردرد:

وقتی میگرن و سردرد دارید، در یک فنجان قهوه یا چای غلیظ یک برش لیمو بیندازید و بنوشید. مصرف آن موجب تسکین درد و میگرن می ‌شود.

6- رفع سرگیجه و دل ‌شوره:
استفاده از لیموترش سرگیجه را رفع می ‌نماید. همچنین اگر لیمو با کمی عسل خورده شود، باعث آرامش شده و دل ‌شوره را برطرف می‌ کند.

7- معالجه ی سکسکه:
گذاشتن یخ و لیمو روی زبان سکسکه را درمان می کند.

در نهایت اینکه تب و گریپ را هم می‌ توان با لیمو درمان یا مهار نمود.

 

بررسی ها نشان می دهد، لیمو شیرین برای مبتلایان به ناراحتی معده مفید است.

معمولا توصیه پزشکان به افراد مبتلا به زخم و ورم معده و یا سایر بیماری های گوارشی قطع مصرف هر گونه میوه و سبزیجات خام است، زیرا به علت افت کارایی معده این افراد توانایی هضم فیبر موجود در این مواد را ندارند و متعاقب مصرف میوه و سبزی خام دچار معده درد شدید می شوند.
اما بررسی های مکرر نشان می دهد: مصرف لیمو شیرین نه تنها برای چنین افرادی مضر نیست بلکه به ترمیم هرچه سریعتر معده نیز کمک می کند.

وجود انواع آنتی اکسیدان خصوصا ویتامین C در لیمو شیرین و مواد حیاتی دیگری نظیر ویتامین B و انواع ریزمغذی های مفید دیگر نظیر عنصر سلنیوم نیز در لیموشیرین موجود است که باعث به حداقل رسیدن جمعیت رادیکال های آزاد موجود در ناحیه آسیب دیده معده می شود.

لازم به ذکر است از مصرف این میوه بلافاصله پس از صرف غذا باید خودداری کرد.

 

ثبت رایگان مشاغل و نیازمندی ها





اطمینان به اصالت سایت / راهنمای خرید/ کد تخفیف / گزارش مشکل در خرید/ تبلیغات در سایت

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.