جانمایی لوازم بهداشتی و لوازم آشپزخانه


جانمایی لوازم بهداشتی و لوازم آشپزخانه

برای جانمایی وسایل بهداشتی و لوازم آشپزخانه رعایت نکات زیر پیشنهاد می شود:

  1. یخچال، اجاق گاز و سینک ظرفشویی بهتر است با فاصله لازم از یکدیگر قرار گیرند.
  2. هرگاه سه وسیله اصلی آشپزخانه یعنی یخچال،ظرفشویی و اجاق گاز با یک خط فرضی به یکدیگر وصل شوند مثلثی به وجود می آید که عمده کار آشپزخانه در آن انجام می شود. این مثلث به مثلث کار مشهوراست.
  3. اجاق گاز نباید در نزدیک پنجره قرار گیرد.(اجاق گاز و سایر وسایل گاز سوز را درمعرض کوران هوا و جریان باد قرار ندهید.)
  4. در صورت استفاده از آبگرمکن یا شوفاژ دیواری آنها را در آشپزخانه قرار می دهند. برای جانمایی آبگرمکن و شوفاژ دیواری فضایی انتخاب می شود که دسترسی به دودکش آسان باشد.
  5. جانمایی لوازم بهداشتی و آشپزخانه بایستی به صورتی انجام گیرد که مانع از باز و بسته شدن عادی در و پنجره های ساختمان نشود. پهنای تقریبی وسایل بهداشتی و لوازم آشپزخانه در جدول زیر آورده شده است.

نمادهای لوازم بهداشتی و لوازم آشپزخانه در پلان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *