طرز تهیه بسیار آسان مرغ کنتاکی رستورانی به روش KFC در منزل
مرغ کنتاکی یا همان KFC مشهور، یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترین غذاهای رستورانی و فست فودی است. غذای اختراعی پسر یک خانواده فقیر آمریکایی که بعدها صاحب یکی از بزرگترین رستورانهای زنجیرهای دنیا شد. آمریکاییها با اینکه عاشق مرغ کنتاکی هستند اما به طعنه به آن «غذای پمپ بنزینی» میگویند چون نخستین شعبه کوچک و فقیرانه این رستوران در سال ۱۹۶۴ میلادی در یک پمپ بنزین در آمریکا تاسیس شد. دلیلش هم این بود که هرالد سندرز، مخترع مرغ کنتاکی، کارگر ساده پمپ بنزین بود و برای اینکه به خاطر شغل دومش از پمپ بنزین محل کارش اخراج نشود کسب و کار کوچکش را در همانجا راه انداخت. اگر چه هنوز فرمول اصلی پخت مرغ کنتاکی در دنیا جز اسرار مهم است اما حالا دیگر همه میدانند که ۱۱ ادویه برای پخت آن لازم است و البته نمک و فلفل جز اساسی این ادویههاست. طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی حرفهای و خوشمزه را در مجله بخوانید.
طرز تهیه مرغ کنتاکی رستورانی
مواد لازم برای ۵ نفر
ساق مرغ با پوست: ۱۵ عدد
آرد گندم: ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه تازه کوبیده شده: به مقدار دلخواه
پودر آویشن: ۱ و ½ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ و ½ قاشق چایخوری
پودر جعفری خشک: ۱ و ½ قاشق چایخوری
پودر ریحان خشک: ۱ و ½ قاشق چایخوری
پودر سیر: ۱و ½ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ و ½ قاشق چایخوری
پودر پاپریکا: ۱ و ½ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند: ۱ قاشق چایخوری ( یا کمتر بستگی به ذائقه شما دارد)
تخم مرغ: ۳ عدد
شیر: ۲ لیوان
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه
برای درست کردن مرغ کنتاکی رستورانی ابتدا آرد را با تمام ادویههای موجود در یک ظرف مناسب مخلوط کنید. در یک ظرف دیگر سه عدد تخم مرغ را بشکنید و با قاشق یا همزن دستی یا برقی خوب هم بزنید. کمی نمک و فلفل سیاه روی تخم مرغ هم زده بپاشید. به ازای هر یک لیوان شیر یک قاشق غذاخوری سرکه سفید نیاز داریم. ۲ لیوان شیر را در یک ظرف بریزید و دو قاشق غذاخوری سرکه سفید به آن اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا شیر غلیظ شود.
ساقهای مرغ را بشورید و در آبکش بگذارید تا کاملا آب آنها گرفته و خشک شود. سپس ساقهای مرغ را کاملا به مخلوط آرد و ادویه جات آغشته کنید. در یک ظرف درب دار بزرگ ساقهای مرغ آردی را بچینید و شیر غلیظ شده را روی آنها بریزید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۲ تا سه ساعت در یخچال نگه دارید.
برای سرخ کردن مرغ کنتاکی، در یک قابلمه (حتما باید قابلمه یا یک ماهیتابه گود باشد) مقداری روغن بریزید. سطح روغن باید نیمی از ارتفاع قابلمه یا ماهیتابه گود را بپوشاند. روغن را روی حرارت ملایم گاز داغ کنید (اگر روغن خوب داغ شود مرغ کنتاکی رستورانی شما روغن کمتری به خودش جذب میکند). حالا ساقهای مرغ آماده شده را به آرامی در روغن فراوان سرخ کنید. ساقها باید در روغن داغ غوطهور شوند. بعد از اینکه سطح روی ساق مرغ طلایی شد آن را با کفگیر مخصوص از روغن خارج کنید. برای اینکه روغن اضافه مرغ کنتاکی رستورانی شما گرفته شود بلافاصله ساق را روی حوله کاغذی قرار دهید. مرغ کنتاکی رستورانی را با انواع سبزیجات کبابی یا سیب زمینی سرخ شده میل کنید.
نکات مهم آشپزی
*برخی افراد برای درست کردن مرغ کنتاکی رستورانی ابتدا تکههای مرغ را میپزند اما در روش اصلی پخت مرغ کنتاکی مرغ پخته نمیشود و با همان روغن داغ مغز پخت میشود.
*میتوانید به صورت مساوی آرد گندم و شیر خشک را برای درست کردن آرد سوخاری مرغ کنتاکی رستورانی استفاده کنید که البته امری کاملا سلیقهای است. همچنین ترکیب نصف آرد سفید و نصف شیر خشک هم در برخی دستورهای پخت ذکر شده است.
*شیر غلیظ شده با سرکه سفید طعم و مزه مرغ کنتاکی را دو چندان میکند از آن غافل نشوید.
*با تمام قسمتهای مرغ با همین دستور میتوانید در منزل مرغ کنتاکی به روش KFC درست کنید.