دانلود گزارش کار کارورزی حقوق در دفتر وکالت کارورزی حقوق کارآموزی حقوق دفتر وکالت – 28 صفحه
محل کارآموزی
( دفتر وکالت )
رشته تحصیلی :
حقوق قضایی
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی
وکالت در لغت به معنای واگذار کردن، اعتماد و تکیه کردن به دیگری است. و در اصطلاح فقهی عقدی است که به موجب آن کسی دیگری را برای انجام کاری جانشین خود قرار می دهد. معنای لغوی وکالت اعمّ است. زیرا در معنای لغوی واگذارکردن هر کاری به دیگری است. ولی معنایاصطلاحی اخصّ است. زیرا هر کاری را نمیتوان به دیگری واگذار کرد. مثلاً انسان زنده نمیتواند نماز واجبش را به دیگری واگذار کند تا او بخواند بنابراین بین معنای لغوی و اصطلاحی وکالت، عموم و خصوص من وجه است.
رسته(گروه) شغلی:
اداری – اجتماعــی
شرح وظایف ومسئولیت های اصلی شغل :
کمک به افراد برای رسیدن به حقوق خود،کمک به قاضی دادگاه برای صدور رای عادلانه و ارائه مشاوره های حقوقی به منظور آشنا کردن افراد با قوانین در زمینه موضوع مورد اختلاف.
تاریخچه محل کارآموزی
شخصیت حقوقی کانون وکلا ناشی از قانون خاص یعنی قانون لا یحه استقلا ل کانون وکلا مصوب پنجم اسفند ماه 1333 بوده و در قلمرو حقوق عمومی است. پیدایش حرفه وکالت در ایران بی شباهت به سایر کشورها نیست. پیش از استقرار مشروطیت، قضاوت و دادرسی زیر نظر عالم و روحانیون قرار داشت . نخستین بار در 27 تیر ماه 1300 شمسی، مجمع وکلا ی رسمی تشکیل شد .همچنین اولین باری که در متن قانونی اشاره به استقلا ل کانون وکلا شده است، قانون وکالت مصوب 1315 است. البته در این قانون تنها به استقلا ل کانون در زمینه «عوائد و مخارج» اشاره شده بود و از نظر نظامات از «وزارت عدلیه» تبعیت می کرد. اما به موجب قانون 5 اسفند 1333 این استقلا ل حیطه گسترد ه تری یافت. در این قانون آمده است: «کانون وکلا ی دادگستری موسسه ای است مستقل و دارای شخصیت حقوقی.» در قانون 5 اسفند 1333 و آیین نامه آن، اموری نظیر دادن پروانه وکالت، اداره امور راجع به وکالت دادگستری، نظارت بر اعمال وکلا و فراهم آوردن وسایل پیشرفت علمی و عملی وکلا جزو وظایف و اختیارات کانون وکلا ذکر شده است. بدین ترتیب پس از سال ها تلا ش و کوشش و مجاهدت و یک مبارزه پیگیر و دامنه دار قانون استقلال کانون وکلا و آیین نامه آن از اوایل سال 1334 به صورت منشور قانون وکلا ی دادگستری درآمد. این قانون اثر یک عامل زورگر و
استثنایی نبود بلکه از سال 1300 تا آخر 1333 وکلا ی دادگستری با صبر و حوصه و با در نظر گرفتن کلیه مقررات و قوانین موضوعه به دنبال رسیدن به این هدف بودند. 26 ماده اصل لا یحه استقلا ل کانون و 89 ماده و 2 تبصره آن را تشکیل می دهند.
نمودار سازمانی محل کارآموزی
رکان کانون عبارتند از:
1- هیات عمومی 2- هیات مدیره
3- دادسرای انتظامی وکلا 4- دادگاه انتظامی وکلا ، علا وه بر این ارکان کانون دارای کمیسیون هایی برای کارآموزی، ترفیع وکلا ، معاضدت قضایی، راهنمایی، امور بین الملل، سخنرانی و مجله و کتابخانه می باشد.
تنوع محصولات تولیدی یا خدماتی
شامل انواع پرونده های حقوقی کیفری ثبتی خانوادگی تجاری مالیاتی و…است.
شرح مختصر از فرآیند تولید یا خدمات:
کمک به افراد برای رسیدن به حقوق خود،کمک به قاضی دادگاه برای صدور رای عادلانه و ارائه مشاوره های حقوقی به منظور آشنا کردن افراد با قوانین در زمینه موضوع مورد اختلاف.
فصل دوم: ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز
موقعیت رشته کار آموز در واحد صنعتی:
داشتنمدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق یکی از شرایط اصلی برای ورود به حرفه وکالت است. در واقع اصلی ترین شرط برای شرکت در آزمون وکالت داشتن مدرک کارشناسی یا بالاتر در رشته حقوق یا فقه وحقوق است.
بررسی شرح وظایف رشته کار آموز در واحد صنعتی:
-کارآموزان دفتروکالت باید بلافاصله پس از قبول وکیل سرپرست به طور منظم در دفتر سرپرست خود حضور داشته باشد.
-کارهایی که وکیل سرپرست به کارآموز ارجاع می کند باید در دفترچه کارآموزی منعکس گردد.
– پس از خاتمه دوره کارآموزی وکیل سرپرست نظر خود را در خصوص کیفیت کار و طرز رفتار کارآموز در کارنامه کارآموزی منعکس خواهد نمود.
لازم به توضیح است که این موارد درخصوص کارآموز وکالت دادگستری است نه کارآموزی که از دانشگاه وارد کارآموزی شده. اما به نظر میرسد درمورد کارآموز دانشگاهی هم صدق میکند.
امور جاری در دست اقدام محل کار آموزی:
شامل ارتقا وکیل به درجات بالاتراست که شرایط ارتقا عبارتند از:
ادامه تحصیل تا مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و کسب تجربه
برنامه های آینده محل کارآموزی:
شامل ارتقا وکیل به درجات بالاتراست که شرایط ارتقا عبارتند از:
ادامه تحصیل تا مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و کسب تجربه
فهرست
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی.
تاریخچه محل کارآموزی..
نمودار سازمانی محل کارآموزی..
نوع محصولات تولیدی یا خدماتی..
شرح مختصر از فرآیند تولید یا خدمات…
فصل دوم: ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز
موقعیت رشته کار آموز در واحد صنعتی..
بررسی شرح وظایف رشته کار آموز در واحد صنعتی..
امور جاری در دست اقدام محل کار آموزی..
برنامه های آینده محل کارآموزی..
سایر مواردی که توسط استاد کار آموزی مشخص می گردد
فصل سوم: آزمونها آموخته ها نتایج و پیشنهادات..
منابع:
فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 28
حجم: 600 کیلوبایت