دانلود جزوه شیمی مواد غذایی مسعود هماپور


جزوه شیمی مواد غذایی موسسه پارسه از مجموعه مهندسی علوم و صنایع غذایی که توسط مهندس مسعود هماپور تهیه شده است را به صورت PDF در ۲۷۰ صفحه از لینک زیر می توانید دانلود نمایید.

فهرست مطالب جزوه شیمی مواد غذایی :

فصل اول: کربوهیدرات ها

انواع هیدروکربوهیدرات ها

ایزومری نوری

آنانتیومری

اپیمری

خواصی از قندها که با فرم فیشر قابل توجیه نیستند

خاصیت احیاکنندگی

اثر اسیدها بر قند

اکسیداسیون قندها

احیا شدن قندها

موتارتاسیون

اثر قلیاها بر روی قند

قندهای آمینه

داکسی قندها

گلیگوزیدها

اولیگوساکاریدها

کریستالیزاسیون

پلی ساکاریدها

نشاسته

ژلاتیناسیون نشاسته و عوامل موثر بر آنها

تهیه شربت ذرت

نشاسته های اصلاح شده

گلیگوژن

سلولز

هتروپلی ساکاریدها

همی سلولزها و پنتوزان ها

مواد پکتیکی

صمغ ها

فیبرها

تست های فصل اول

فصل دوم: لیپید ها

انواع لیپیدها

اسیدهای چرب

انواع ایزومری در اسیدهای چرب

اسیدهای چرب زنجیره منشعب

لیپیدهای ساده

تری گلیسیریدها

منابع روغنی

چربی های نباتی

موم ها

دی ال لیپیدها

لیپیدهای مرکب

لیپیدهای مشتق شده

ویژگی های فیزیکی تری گلیسیریدها

رنسیدیتی روغن ها

رنسیدیتی هیدرولیتیک

رنسیدیتی اکسیداتیو

اتواکسیداسیون

عوامل موثر اتواکسیداسیون

آنتی اکسیدان ها و انواع آنها

فتواکسیداسیون

اکسیداسیون آنزیمی

بتا اکسیداسیون

برگشت طعم

اینتر استریفیکاسیون

هیدروژناسیون

ویژگی های فیزیکی لیپیدها

اندیس های روغن

اثر حرارت روی تری گلیسیریدها

تست های فصل دوم

فصل سوم: سیستم های کلوئیدی

ژل ها

امولسیون ها

انواع امولسیفایرها

تست های فصل سوم

فصل چهارم: پروتئین ها

انواع اسیدهای آمینه

پروتئین های ساده

پروتئین های مرکب

پروتئین های مشتق شده

ساختمان پروتئین ها

دناتوراسیون و عوامل موثر بر آنها

خواص کاربردی پروتئین ها

فرآورده های پروتئینی

پروتئین های گوشت

پروتئین های ماهی

پروتئین های تخم مرغ

پروتئین های گندم

پروتئین های حبوبات

تست های فصل چهارم

فصل پنجم: ویتامین ها

فصل ششم: طعم مواد غذایی

مزه مواد غذایی

جنبه های چشایی دیگر

بو و طعم مواد غذایی

فصل هفتم: مواد معدنی

استروویت ها

عناصر معدنی کم مقدار

فصل هشتم: مکانیسم واکنش های قهوه ای شدن

واکنش های قهوه ای شدن آنزیمی

واکنش میلیارد و عوامل موثر بر آن

اکسیداسیون ویتامین C

کاراملیزاسیون

تست های فصل هشتم

فصل نهم: آب

سختی آب

ساختمان آب

نمودار فازهای آب

منحنی های ایزوترم

انجماد

تست های فصل نهم

فصل دهم: رنگ مواد غذایی

رنگدانه های تتراپیرولی

رنگدانه های ایزوپرنوئید

رنگدانه های بنزوپیرانی

رنگدانه های سنتتیک

تست های فصل دهم

فصل یازدهم: افزودنی های مواد غذایی

فصل دوازدهم: آنزیم ها

طبقه بندی آنزیم ها

تست های فصل دوازدهم

فرمت فایل: Pdf
تعداد صفحات: 270
حجم: 15 مگابایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *