دانلود طرح احداث شرکت ماکارونی


طرح احداث شرکت ماکارونی

ـ مقدمه
مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم کشورمان مورد حمایت قرار گیرد که امکانات جالبی برای تهیه انواع ماکارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماکارونی برای تولید آن ضمن اینکه گام مهمی در جهت توسعه کشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین کشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماکارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماکارونی در نقاط مختلف کشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

امید است با بهره برداری از این کارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به کشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.
ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی:

گزارش زیر نتایج آمارگیری از کارخانجات رشته ماکارونی سازی ایران می باشد. از 78 کارخانه تهیه رشته و ماکارونی که تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد کارخانجات کشور آمارگیری به عمل آمده است.

نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

تعداد واحدها، وضع مملکت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشکالات تهیه مواد بسته بندی و اشکالات تولیدی( شامل اشکالات فنی کمبود قطعات یدکی) با بررسی که در مورد اشکالات اساسی کارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت که در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشکال اساسی وجود دارد.

ظرفیت اسمی کارگاههای ماکارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها که محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت کار روزانه بدست آمده است.

وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماکارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماکارونی در کارخانجات تولیدی میکرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و…  ساخته میشود و توسط متخصصان کارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

1ـ تعداد واحدها وضع مالکیت بصورت در صد کارخانجات بر مبنای تعداد در کل و همچنین تعداد کارکنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.

فهرست

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی.. 1

ـ مقدمه. 1

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماکارونی: 2

ـ فرآورده های تولیدات کارخانجات رشته و ماکارونی: 3

ـ میزان مواد اولیه مصرفی کارخانجات ماکارونی: 4

آرد دو صفر و 3 صفر. 4

ـ پراکندگی واحدهای ماکارونی در چند شهر ایران: 5

ردیف… 5

ـ نمودار‌پراکندگی‌واحدهای ماکارونی در چند استان‌کشور: 6

ـ تعریف چند نوع مختلف ماکارونی: 7

«بخش دوم» 9

ـ هدف و نکات مهم طرح: 9

ـ نوع محصول: 10

ـ ظرفیت تولید و زمان کار در کارخانه: 10

ـ میزان مواد اولیه مورد نیاز کارخانه: 10

ـ روش کار و نحوه فرآیند: 11

ـ کنترل کیفیت: 12

ـ ماشین آلات مورد نیاز کارخانه (تولید) : 13

ـ چگونگی‌استقرار‌ماشین‌آلات‌و‌فضای‌مورد‌نیاز‌در سالن تولید: 13

ـ زمین و ساختمانهای کارخانه: 16

الف ـ زمین.. 16

ب ـ ساختمانهای کارخانه: 16

ـ تأمین برق: 19

ـ سوخت: 20

ـ آب : 21

ـ فاضلاب: 22

ـ تهویه و اطفاء حریق: 23

الف ـ تهویه: 23

ب ـ اعلام و اطفاء حریق: 23

ـ لوازم و تجهیزات اداری: 23

ـ لوازم حمل و نقل و جابجایی: 24

ـ وضعیت پرسنلی و کارگری کارخانه: 24

«بخش سوم» 26

الف ـ هزینه های زمین و ساختمانهای کارخانه: 26

1ـ هزینه زمین: 26

2ـ هزینه های خاکبرداری ، دیوارکشی و محوطه سازی : 26

3ـ هزینه های ساختمان کارخانه: 27

ـ هزینه ماشین آلات و تجهیزات: 28

ـ هزینه تأسیسات و تجهیزات عمومی: 29

ـ هزینه قبل از بهره برداری: 29

« بخش چهارم » 32

هزینه های تولیدی طرح (سرمایه در گردش) 32

ـ هزینه های خرید مواد اولیه: 32

ـ هزینه پرسنلی و کارگری: 32

ـ هزینه های تأمین بـرق: 34

ـ هزینه تأمین آب: 35

ـ هزینه های اعلام و اطفاء حریق: 35

ـ هزینه های آزمایشگاه کنترل کیفی: 36

ـ هزینه های تأمین وسایل حمل و نقل و جابجایی: 36

ـ هزینه بیمه کارخانه: 36

ـ محاسبه هزینه در گردش کارخانه: 37

ـ کل سرمایه گذاری طرح: 37

ـ نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی: 38

کارمزد: 38

ـ هزینه استهلاک و هزینه تعمیر و نگهداری: 38

الف ـ هزینه استهلاک: 39

ب ـ محاسبه هزینه تعمیر و نگهداری طرح: 39

ـ محاسبه کل هزینه تولید: 40

الف ـ هزینه‌های ثابت تولید: 40

ب ـ هزینه های متغیر تولید: 41

ـ قیمت تمام شده محصول: 41

ـ درصد ارزش افزوده طرح و محاسبه ارزش افزوده طرح: 42

ـ بررسی نقطه سر به سر: 43

«بخش ششم » 45

روش فر‌آوردن (تولید): 45

شرایط ماکارونی فرآورده شده: 46

بسته بندی و نشانه گذاری: 46

بسته بندی: 46

نشانه گذاری: 47

ماکارونیهای غیر قابل مصرف: 47

«بخش هفتم » 49

پاره‌ای از مقررات مربوط به صدور موافقت اصولی: 49

مشخصات متقاضیان: 51

1ـ مشخصات اشخاص حقیقی: 51

ـ آدرس کامل پستی و شماره تلفن: 52

2ـ مشخصات اشخاص حقوقی: 52

نام و نوع شرکت: 52

تعداد شرکاء: 52

اطلاعات مربوط به بازار محصول: 54

اطلاعات مربوط به دانش فنـی.. 57

این فایل ورد در 68 صفحه به خدمتتون ارئه میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *