طرح شرکت تولیدی پنیر پرمایون (حامد طوس)


http://www.aminpars.com/products_pictures/lg_840cd_11-08-27-feta_cheese_9485950_std.jpg

پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند.
با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید .
بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ها در مناطق مختلف دخالت  دارد. مثلا نوع شیری که بیشتر در منطقه معمول است،شرایط آب و هوایی،خاک،وضعیت کارگری و عقاید مذهبی و آداب و رسوم محلی در آمریکا و کانادا و بسیاری از نقاط دیگر منحصرا از شیر گوسفند- بز- مادیان و گاومیش پنیر تهیه میشود و حتی گفته شده در بعضی نقاط از شیر گوزن و الاغ و پستانداران دیگر نیز استفاده می شود. پنیر علاوه بر اینکه از نظر تغذیه ای و داشتن املاح و ویتامین ها و پروتئین  و چربی دارای اهمیت است از این نظر که قابلیت نگهداری طولانی و در نتیجه حمل و نقل آسان  می باشد نیز حائز اهمیت است.

فهرست مطالب فایل :

مقدمه:    2
تعریف محصول:    3
وضعیت عرضه:    3
وضعیت تقاضا:    4
قیمت فروش:    4
اشتغال زایی:    5
بررسی فنی:    6
تعریف علمی پنیر :    8
اصول پنیر سازی:    9
نحوه بازار یابی:    10
امکانات موردنیاز جهت احداث کارخانه    11
جدول مشخصات فنی ساختمان ها و هزینه های آن    13

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *