شرکت دشت نشاط – رب گوجه فرنگی (ویسکوزیته)


شرکت دشت نشاط

رب گوجه فرنگی (ویسکوزیته)

 

خط تولید رب گوجه فرنگی:

این خط قادر است روزانه 1440 تن گوجه فرنگی را جهت تولید رب دریافت نماید. خط مذکور ساخت کارخانه ایتالیایی Rossi & Catelli بوده و دستگاه های نصب شده در آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی روز دنیا منطبق با تمامی استانداردهای بین المللی با ظرفیت تولید 12 تن رب در ساعت می باشد.

 فـرآیـنـد تـولـیـد

  گوجه فرنگی برداشت شده در مزارع، در داخل سبدهای پلاستیکی که از طرف کارخانه به کشاورزان داده شده است، قرار داده شده و به کارخانه منتقل می گردد.
محصول ورودی توسط باسکول الکترونیکی توزین و پس از آزمایشات و تأئیدات لازم توسط واحد کنترل کیفیت در قسمت مخصوص تخلیه می گردد.

   گوجه فرنگی توسط کانالهای پر از آب، ضمن شستشو، به طرف میزهای سورتینگ هدایت می گردد و کارگران آموزش دیده در این قسمت انواع نامرغوب را جدا می کنند. محصول مرغوب و سالم پس از ایـن مـرحلـه وارد سیستم خـرد کـن اولیـه و انتقـال دهنـده مـربـوطـه شـده و از آنجـا بـه قسمت Hot / cold break فرستاده می شود. در این قسمت گوجه فرنگی خرد شده مجدداً و به طور کامل خرد گردیده و تبدیل به فرآورده ای تقریباً یکنواخت می گردد. سپس بر اساس عوامل مشخصی مانند پیش بینی بازار یا سفارش مشتریان، درجه حرارت جهت تعیین وسکوزیته نهایی تنظیم می گردد و پمپ های مخصوصی محصول نهایی را به قسمت Refinery منتقل می نماید.

   آب میوه گرفته شده از گوجه به تانکهای مخصوصی جهت تبخیر فرستاده می شود و بر اساس برنامه ریزی تولید، بریکس محصول نهایی انتخاب می گردد.

    از این مرحله به بعد رب تولید شده بر اساس تقاضای بازار جهت موارد زیر در نظر گرفته می شود:

 بصورت اسپتیک داخل بشکه های فلزی 250 کیلوگرمی

 بصورت غیر اسپتیک داخل بشکه های پلاستیکی

بسته بندی رب با بریکس 30/28 و با 2% نمک در کیسه های دوی پک ( کیسه های دسته دار 2، 3 و 5 کیلوگرمی و کیسه های با درب100,250,500,1000 گرم )
تولید کچاپ و بسته بندی در کیسه های دوی پک ( کیسه های با درب 250و500 گرم)

Product

Aseptic Tomato Paste

Cold

Cold

HOT

Specification
Brix

36 – 38

28 – 30

28 – 30

PH

≤4.3

≤4.3

≤4.3

Color

>2.2

>2.25

>2.0

Starch

Negative

Negative

Negative

N.salt

0.2 – 0.5

0.2 – 0.5

0.2 – 0.5

Bostwick

6.5 – 9.0 

6.5 – 9.0

3.5 – 5.0

Pectin

Negative

Negative

Negative

T.P.C

Negative

Negative

Negative

Yeast

Negative

Negative

Negative

Mold

Negative

Negative

Negative

H.M.C

≤50

≤50

≤50

External particles

Negative

Negative

Negative

صفحه اصلی

PRODUCT

PACKAGE

Aseptic tomato paste 36/38
Cold break without salt and any additive
•Aseptic bags inside 250 kg  metal drums
Aseptic Tomato paste 28/30
Hot & cold break
Without salt and any additive
•Aseptic bags inside 250 kg    metal drums
•Non aseptic/in balk – in food
  grade polyethylene or 2   ply P.E. bags in metal drums
Tomato paste 28/30
With 2% salt
•Doypack– with handle
2 kg, 3 kg & 5 kg
•Doypack– without cap

100gr, 250gr, 500gr & 1000gr

 

بسته بندی

شرکت دشت نشاط علاوه بر بسته بندی محصولات خود بصورت اسپتیک در بشکه های 250 کیلوگرمی و یا غیر اسپتیک در بشکه های پلاستیکی، همچنین از یکی از آخرین تکنولوژی های بسته بندی در جهان (بسته بندی در کیسه های ایستاده دوی پک ) بهره می برد که از مزایای بسیار با ارزشی مانند دور نگه داشتن محصول از نور، قیمت تمام شده مناسب، سهولت در استفاده و مدت نگه داری طولانی برخوردار است.

   در ضمن نگرانی های بهداشتی موجود در بسته بندی قوطی ( از قبیل زنگ زدگی، جنس لاک و خطر خوردگی فلز در محصول داخل قوطی ) دیگر در این نوع بسته بندی جدید وجود ندارد.


 جـزئـیـات بـسـتـه بـنـدی

 

بستــه بندی

محــصولات

کیسه های اسپتیک 220 لیتری

داخل بشکه های فلزی

رب گوجه فرنگی اسپتیک با بریکس 38ـ36
Cold break
بدون نمک و هر گونه مواد افزودنی
●کیسه های اسپتیک 220 لیتری داخل بشکه های     فلزی
●فله غیر اسپتیک در بشکه های پلاستیکی
رب گوجه فرنگی اسپتیک با بریکس 30ـ28
Hot & cold break

بدون نمک و هر گونه مواد افزودنی

 ●کیسه های اسپتیک 220 لیتری داخل بشکه های فلزی
●فله غیر اسپتیک در بشکه های پلاستیکی
کنسانتره آب میوه
 ●کیسه های اسپتیک 220 لیتری داخل بشکه های  فلزی
•با بریکس طبیعی
•تغلیظ شده با بریکس های خاص
پوره میوه و سبزیجات
( با هسته و بدون هسته )
●کیسه های دوی پک ـ با دسته، 3,2 و 5 کیلوگرمی
●کیسه های دوی پک بدون درب
100,250,500,1000 گرم
رب گوجه فرنگی با بریکس 30ـ28  با 2% نمک
 ●کیسه های دوی پک با درب
250و500 گرم
کچاپ ( سس گوجه فرنگی )
 ●کیسه های دوی پک بدون درب
250و1000 گرم
   آب میوه و نکتار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *