دانلود جزوه جیره نویسی تغذیه آبزیان
جزوه جیره نویسی تغذیه آبزیان که توسط دکتر حشمت سپهری مقدم در دانشگاه پیام نور تهیه شده است
پرورش آبزیان از ۴۰۰۰ سال پیش در چین، ژاپن و مصر باستان مشاهده شده است. همچنین تاریخچه پرورش ماهی در هند به ۳۰۰۰ سال پیش و در اروپا به ۲۵۰۰ سال پیش برمی گردد. با وجود این قدمت دیرینه، این علم بسیار جوان و نوپا است.
هزینه تغذیه در امر پرورش آبزیان به طور معمول بیش از ۶۰% کل هزینه ها را شامل می شود. لذا پرورش موفقیت آمیز ماهی ها در گرو تهیه جیره ای مناسب مطابق با احتیاجات ماهیان می باشد، به طوریکه جیره قادر باشد کلیه نیازمندی های حیوان را در شرایط مختلف محیطی تأمین نماید.
فهرست مطالب جزوه جیره نویسی تغذیه آبزیان :
فصل اول: احتیاجات آبزیان
- انرژی
- پروتئین
- چربی
- ویتامین
- مواد معدنی
فصل دوم: اشکال مختلف غذا
- غذاهای تر
- غذاهای مرطوب
- غذاهای خشک
- انواع غذاهای مخصوص لاروها
- آسیاب کردن
- مخلوط سازی
- پلت سازی
فصل سوم: مدیریت تغذیه انواع آبزیان
- مدیریت تغذیه ماهیان سردآبی
- مدیریت تغذیه ماهیان گرم آبی
- آهک دهی و حاصلخیز کردن استخرها
فصل چهارم: روش های تغذیه
- میزان غذادهی
- توالی غذادهی
- حجم جیره غذایی
- روش های غذادهی
- نگهداری صحیح خوراک ماهی
فصل پنجم: جیره نویسی
- جیره غذایی
- تذکرات مهم در مورد جیره نویسی
- روش های جیره نویسی
- منابع مورد استفاده
توجه: این فایل داری واتر مارک می باشد.
فرمت فایل: Pdf |
تعداد صفحات: 76 |
حجم: 662 کیلوبایت |