دانلود بررسی بیومکانیکی دوی سرعت


دانلود بررسی بیومکانیکی دوی سرعت

بررسی بیومکانیکی دوی سرعت به صورت وورد قابل ویرایش در 9 صفحه با تصاویر صفحه معتبر فهرست: انواع استارت در دوی سرعت شروع دوی سرعت با تنه خم عوامل موثر در سرعت دویدن اصل بقای اندازه حرکت زاویه ای کاربرد قانون سوم نیوتون در دو سرعت مقایسه محل فرود پا در دو سرعت و استقامت چگونگی حرکت مرکز گرانش دونده سرعت مصرف انرژی در دو سرعت تجزیه و تحلیل بیومکانیکی ضربه آبشار والیبال عوامل موثر در تولید نیروی حرکتی و شتاب وارده بر توپ قانون سوم نیوتون در ضربه آبشار ,…

انواع استارت در دوی سرعت

  • استارت کوتاه: در این نوع استارت دو بلوکه از یکدیگر فاصله کمی دارند(30 سانتی متر). مزایای بیو مکانیکی استارت کوتاه: مرکز ثقل بالاتر قرار گرفته، در نتیجه فرد تعادل کمتری داشته و سریع از جای خود بلند شده و اولین گام را با سرعت بیشتری برمی دارد.

معایب بیومکانیکی استارت کوتاه: چون پاهای دونده زمان نسبتاً کوتاهی با بلوکه ها در تماس است، ضربه کمتری بر بلوکه ها وارد می نمایند، در نتیجه سرعت دونده به هنگام ترک بلوکه محدود می شود.

انواع استارت در دوی سرعت

  • استارت متوسط: در این نوع استارت دو بلوکه از یکدیگر 40 سانتی متر فاصله دارند.

ویژگی استارت متوسط: دونده مدت زمان بیشتری بر بلوکه ها نیرو وارد می نماید و باسرعت بیشتر از بلوکه ها جدا می شود. وزن بدن روی دست ها و پاها تقسیم شده و بیشتر بر روی دست ها می باشد.

  • استارت بلند: در این نوع استارت دو بلوکه از یکدیگر 50 سانتی متر فاصله دارند.
  • ویژگی استارت بلند: دونده مدت زمان بیشتری بر بلوکه ها نیرو وارد می نماید و باسرعت بیشتر از بلوکه ها جدا می شود. مرکز ثقل به زمین نزدیک شده وسطح اتکا افزایش می یابد در نتیجه جا به جایی کند تر صورت می گیرد.

شروع دوی سرعت با تنه خم

شروع دوی سرعت با تنه خم  و گام های متوالی زیاد، باعث غلبه بر لختی بدن شده و اندازه حرکت زیادی به دونده   می دهد. تمایل بدن مستقیماً نتیجه شتاب دونده است.

فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 9
حجم: 1.15 مگابایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *