طيف سنج جرمي اصول طیف سنجی جرمی ، جلوتر از هر یک از تکنیکهای دستگاهی دیگر ، بنا نهاده شده است. تاریخ پایه گذاری اصول اساسی آن به سال 1898 بر میگردد. در سال 1911 ، “تامسون” برای تشریح وجود نئون-22 در نمونهای از نئون-20 از طیف جرمی استفاده نمود و ثابت کرد که عناصر میتوانند ایزوتوپ داشته باشند. تاريخچه اصول طيف سنجي جرمي ، جلوتر از هر يك از تكنيكهاي دستگاهي ديگر ، بنا نهاده شده است. تاريخ پايه گذاري اصول اساسي آن به سال 1898 بر ميگردد. در سال 1911 ، “تامسون” براي تشريح وجود نئون-22 در نمونهاي از نئون-20 از طيف جرمي استفاده نمود و ثابت كرد كه عناصر ميتوانند ايزوتوپ داشته باشند. تا جايي كه ميدانيم، …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...معرفی رشته فیزیک
معرفی رشته فیزیک هدف در معرفي علم فيزيك دكتر پروين استاد فيزيك دانشگاه اميركبير ميگويد: «فيزيك علم زندگي و اصلا علم حيات است» . و يا دكتر منيژه رهبر استاد فيزيك دانشگاه تهران معتقد است هر چيزي كه در اطراف خويش ميبينيم به فيزيك ربط پيدا ميكند. همچنين پاسخ به بسياري از سوالهايي را كه هميشه ذهن بشر به آن مشغول بوده است به وسيله علم فيزيك ميتوان داد. مثل اين كه دنيا چگونه بوجود آمده است؟ از چه تشكيل شده و كوچكترين جزء آن چيست؟ در كل ميتوان گفت كه جهان در بزرگترين مقياس تا ريزترين مقياس در ارتباط با علم فيزيك ميباشد. يكي ديگر از استادان دانشگاه نيز فيزيك را دانش كشف و استفاده عملي از قوانين و …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...دستگاههای جذب اتمی
دستگاههای جذب اتمی اساس جذب اتمي بر روي تابش و جذب اتم هاي خنثي در درجه حرارتي پايين تر از طيف تابشي يعني 2000 درجه سلسيوس مي باشد.براي سنجش در اين روش نمونه ها بايد بصورت محلول باشد. در اولين قدم آزمايش محلول حاوي عنصر بوسيله يك شعله كه با هوا و استلين ميسوزد در 2000 درجه سلسيوس بخار مي شود. در اثر بخار شدن قسمت اعظم عناصر موجود در محلول به حالت خنثي در مي آيد اين درست بر عكس طيف سنج تابشي است كه فقط 5% عناصر بصورت يوني در مي آيد. بعد از بخار شدن ، اتم هاي خنثي شده توسط لامپ كاتدي(لامپ مخصوص براي هر عنصر) جذب مي شود. در اين حالت شدت اشعه تابش اوليه …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...روشهای نگهداری مواد غذایی
روشهای نگهداری مواد غذایی تعریف. 1 روش هايي جديد براي نگهداري غذا 2 نگهداری سبزی و میوه : ( کاربردی ) 7 آلوی سردرختی 8 آمادهسازی 10 حفظ و نگهداري غذاها 10 کنسرو کردن 11 نمک سود کردن (شور گذاشتن): 11 مربا ها و ژله ها: 11 انجماد 11 خشک کردن 12 روش هاي نامطمئن کنسروسازي 12 نگهداري سبزيجات 17 نگهداري ميوه ها 17 نگهداري محصولات لبني 18 نگهداري محصولات گوشتي 19 نگهداري ديگر محصولات مواد غذايي 19 اطلاعات اولیه 20 خشک کردن 20 دود دادن : 21 سرد کردن : 21 حرارت دادن : 21 تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ماده غذایی صورت می …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...مديريت علمی
مديريت علمی چکيده : در مقاله زير مطالبي در ارتباط با يکي از مهمترين عللي که باعث پيشرفت جهان صنعتي شده است را مد نظر قرار مي گيرد . براستي چرا کشورها يي همچون ايلات متحده و ژاپن و کره و …… پيشرفت کردند و چه عاملي سبب اين پيشرفت گرديد . همچنين هيتلر به تاسي از چه عاملي به آمريکا اعلان جنگ کرد و او چه باوري نسبت به علم و صنايع خود و آمريکا داشت و وضعيت آمريکا در اعلان جنگ چگونه بود و چه عاملي باعث گرديد که آمريکا در حاليکه ناوگان جنگيش در وضعيت بسيار نامطلوبي بسر مي برد به وضعيتي مبدل گردد که پيروز جنگ گردد و به تاسي از آن عامل به يکي …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...