دانلود ترجمه مقاله با عنوان اثرات ضد میکروبی اسانس ادویه جات و سبزیجات
ادویه جات و سبزیجات، از زمان های قدیم، به عنوان افزودنی های مواد غذایی و عوامل طعمدهنده و همچنین به عنوان نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته اند. تعدادی از ادویه جات فعالیت ضد میکروبی در برابر انواع مختلف میکروارگانیزم ها نشان میدهند. این مقاله یک بررسی مروری از تحقیقات اخیر با توجه به فعالیت های ضد میکروبی اسانس های ادویه جات و سبزیجاتی که به طور گسترده استفاده شده اند، مانند سیر، خردل، دارچین، زیره، میخک، برگ بو، آویشن، ریحان، پونه، فلفل، زنجبیل، مریم گلی، رزماری و غیره ، در برابر باکتری ها و قارچ های شایع (گونه های لیستریا، گونه های استافیلوکوک، گونه های سالمونلا، گونه های اشریشیا، سودوموناس ها، گونه های آسپرژیلوس، گونه های کلادوسپوریوم و بسیاری دیگر) که مواد غذایی را آلوده می کنند، ارائه می دهد. فعالیت ضد میکروبی بستگی به نوع ادویه و یا سبزی، نوع مواد غذایی و میکروارگانیزم، و همچنین ترکیب شیمیایی و میزان عصاره ها و اسانس ها دارد. به طور خلاصه بر اساس نتایج تحقیقات مختلف، اثر ضد میکروبی نسبی می تواند به دست آید، و نشان می دهد که دارچین، میخک و خردل پتانسیل بسیار قوی ضد میکروبی دارند، زیره، پونه کوهی، مریم گلی، آویشن و رزماری اثر بازدارندگی متوسط نشان می دهند، و ادویه جاتی نظیر فلفل و زنجبیل دارند دارای اثر بازدارندگی ضعیفی می باشند.
واژه های کلیدی: ادویه جات، سبزیجات، فعالیت ضد میکروبی، فعالیت ضد قارچی
مقدمه
در سال های اخیر، مصرف کنندگان بیشتر در مورد مواد غذای فرآوری شده ای که مصرف می کنند، نگران شده اند. نگهدارنده های مصنوعی که برای دهه ها در مواد غذایی استفاده شده میتوانند منجر به عواقب منفی بهداشتی گردند (1). علاوه بر این، استفاده از ترکیبات مصنوعی، مشکلات مهمی مانند افزایش قیمت، کار کردن با خطرات، نگرانی در مورد باقیمانده ها در مواد غذایی و تهدیدی برای محیط زیست انسان دارند (2). بنابراین، تمایل در حال افزایشی به جایگزینی مواد نگهدارنده مصنوعی با ترکیبات طبیعی مؤثر و غیرسمی وجود دارد. در وهله اول ، عصاره ها و اسانس های (EOs) ادویه جات و سبزیجات قرار دارند (3). مواد غذایی طبیعی، ادویه جات و سبزیجات برای همه کسانی که خواهان ایمنی افزودنیهای مواد غذایی مصنوعی هستند و تقاضای محصولات با کیفیت بالا، ایمن و پایدار دارند، جالب توجه میباشند (4).
از زمان های قدیم، ادویه جات و سبزیجات نه تنها به عنوان عوامل طعم دهنده، بلکه به عنوان طب سنتی و مواد نگهدارنده مواد غذایی به مواد غذایی افزوده می شده است (5-7). ادویهجات جایگاه مهمی در شیوه های سنتی آشپزی دارند و بخشی ضروری از رژیم غذایی روزانه میلیون ها نفر از مردم در سراسر جهان می باشند. آن ها اساساً عوامل طعم دهنده مورد استفاده در مقادیر کم هستند و گزارش شده که هم اثرات مفید و هم خواص ضد میکروبی دارند (8). امروزه ، بسیاری از ادویه جات و سبزیجات علاوه بر عطر و طعم به دلیل فعالیتهای ضد میکروبی و اثرات داروییشان ارزش یافته اند (9).
ANTIMICROBIAL EFFECTS OF SPICES AND HERBS ESSENTIAL OILS
Marija M. Škrinjar and Nevena T. Nemet
Spices and herbs have been used as food additives since ancient times, as flavouring
agents but also as natural food preservatives. A number of spices shows antimicrobial
activity against different types of microorganisms. This article gives a literature review
of recent investigations considering antimicrobial activity of essential oils widely used
spices and herbs, such as garlic, mustard, cinnamon, cumin, clove, bay, thyme, basil, oregano, pepper, ginger, sage, rosemary etc., against most common bacteria and fungi that
contaminate food (Listeria spp., Staphylococcus spp., Salmonella spp., Escherichia spp.,
Pseudomonas spp., Aspergillus spp., Cladosporium spp. and many others). Antimicrobial
activity depends on the type of spice or herb, type of food and microorganism, as well as
on the chemical composition and content of extracts and essential oils. Summarizing results of different investigations, relative antimicrobial effectiveness can be made, and it
shows that cinnamon, cloves and mustrad have very strong antimicrobial potential, cumin, oregano, sage, thyme and rosemary show medium inhibitory effect, and spices such
as pepper and ginger have weak inhibitory effect.
KEY WORDS: Spices, herbs, antimicrobial, antifungal activity
این فایل ورد (word) ترجمه در 14 صفحه و فایل اصلی لاتین pdf مقاله در 15 صفحه به خدمتتون ارائه میشود.