دانلود دستورالعمل آزمايشگاه تكنولوژي بتن مطابق با استاندارد ايران و ذكر استانداردهاي DIN – BS – ASTM – ACI


دانلود دستورالعمل آزمايشگاه تكنولوژي بتن مطابق با استاندارد ايران و ذكر استانداردهاي DIN – BS – ASTM – ACI

قابل استفاده دانشجويان مهندسي عمران و ساختمان در مقاطع كارشناسي و كارداني

فهرست مطالب :

مقدمه

فصل اول – خمیر سیمان

  • آزمایش شماره ۱ روش تعیین جرم حجمی سیمان
  • آزمایش شماره ۲ روش تعیین درجه نرمی سیمان
  • آزمایش شماره ۳ روش تعیین غلظت خمیر نرمال سیمان
  • آزمایش شماره ۴ روش تعیین زمان گیرش اولیه و نهایی خمیر سیمان
  • آزمایش شماره ۵ روش تعیین انبساط سیمان (سلامت سیمان)

فصل ۲ – سنگدانه‌ها

  • آزمایش شماره ۶ روش دانه بندی شن به وسیله الک
  • آزمایش شماره ۷ روش تعیین درصد رطوبت کلی سنگدانه‌ها و درصد جذب آب
  • آزمایش شماره ۸ روش دانه بندی ماسه توسط الک و تعیین ضریب نرمی
  • آزمایش شماره ۹ روش تعیین وزن واحد و فضای خالی سنگدانه‌ها
  • آزمایش شماره ۱۰ روش تعیین وزن مخصوص ظاهری و وزن مخصوص انبوهی شن و ماسه
  • آزمایش شماره ۱۱ روش تعیین خاک رس لای و گرد و خاک در ماسه به روش SE
  • آزمایش شماره ۱۲ روش آزمون کلوخه‌های رسی و ذرات خرد شونده در سنگدانه‌ها
  • آزمایش شماره ۱۳ روش تعیین مصالح ریزتر از ۷۵ میکرون
  • آزمایش شماره ۱۴ روش تعیین درصد سائیدگی در مصالح سنگی به وسیله دستگاه لوس آنجلس
  • آزمایش شماره ۱۵ روش تعیین ضریب تطویل و تورق سنگدانه‌ها

فصل ۳ – بتن

  • آزمایش شماره ۱۶ طرح اختلاط بتن بر اساس ۸۸۲-BS- ACI-318-83
  • آزمایش شماره ۱۷ روش نمونه برداری از بتن تازه
  • آزمایش شماره ۱۸ روش تعیین ضریب شلی (اسلامپ) برای بتنهای خمیری
  • آزمایش شماره ۱۹ روش تعیین کارایی بتن تازه (درجه تراکم) برای بتنهای با سنگدانه تا قطر ۴۰ میلی متر
  • آزمایش شماره ۲۰ روش تعیین کارایی بتن تازه (ضریب تراکم) برای بتنهایی با سنگدانه تا قطر ۴۰ میلی متر
  • آزمایش شماره ۲۱ استاندارد قالبهای آزمایشی بتن
  • آزمایش شماره ۲۲ ساختن و عمل آوردن نمونه‌های آزمایشی در آزمایشگاه برای آزمونه‌های فشاری – خمشی – کششی
  • آزمایش شماره ۲۳ روش تعیین درصد فضای خالی (هوا) در بتن خمیری
  • آزمایش شماره ۲۴ روش تجزیه بتن تازه
فرمت فایل: Word (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 121
حجم: 987 کیلوبایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *