دانلود پاورپوینت سیستم های پانل پیش ساخته سبک سه بعدی در صنعت ساختمان به همراه تصاویر آموزشی


دانلود پاورپوینت سیستم های پانل پیش ساخته سبک سه بعدی در صنعت ساختمان به همراه تصاویر آموزشی

پیشگفتار

استفاده از سیستمهای پانل پیش ساخته سبک سه بعدی درصنعت ساختمان سازی کشور به نحو فزاینده ای رو به گسترش دارد. این روش ساخت و ساز هم به عنوان اعضای باربر در ساختمان های با عملکرد جعبه ای و هم به عنوان دیوارهای غیر باربر مورد استفاده قرارمی گیرد . نگاهی به ادبیات فنی در سطح جهانی دلالت بر مدارک فنی مختلف دارد که از طرف تولیدکنندگان این سیستم ها تهیه شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است .  در ایران نیز از سوی برخی سازندگان پانل های سه بعدی نظیر شرکت  سازه های پیش ساخته سبک اقدام به تهیه گزارش های فنی و مشخصات مصالح تولیدی شده و مطالعات آزمایشگاهی در برخی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی روی مدل های ساخته شده با سیستم پانلی درمقیاسهای مختلف به انجام رسیده که در ارتقاء و توسعه این صنعت ساختمانی موثر بوده است.

نشریه شماره 385   :

به لحاظ گسترش استفاده از این سیستمها درصنعت ساختمان و نیاز به وجود راهنمایی برای طراحی و اجرای این سیستم ، ازطرف سازمان ملی زمین و مسکن مجموعه ای به منظور آشنایی با این روش ساختمانی تهیه شد تا در کوتاه مدت بتواند کمبود مدارک فنی قابل اعتبار را تا حد ودی رفع نماید.

تاریخچه

دهها سال است که صنعت ساختمان سازی در کشور های پیشرفته دنیا از حا لت سنتی خارج شده  و روند صنعتی به خود گرفته است ، و سعی شده که خصوصیات  سبکی ، مقاومت ، یکپارچگی ، عایق بودن ، سرعت در نصب ، سهولت در اجرا  و… را در مصالح مصرفی بکار گرفته شود .

کشور پهناور ایران با دارا بودن شرایط اقلیمی ، اجتماعی  ، اقتصادی ، فرهنگی خاص  و بالاخص قرار داشتن اکثر نقاط کشور در کمربند زلزله خیز جهانی واتفاقات چند ساله  اخیر و کمبود شدید  مسکن بواسطه رشد جمعیت کشور و جوان بودن بافت جمعیت ایران ، لازم و واجب است که ما هم از مصالح بهینه شده و سیستم صنعتی تولید مسکن استفاده نماییم .

سیستم پانل های پیش ساخته سه بعدی اولین بار در سال 1967 میلادی توسط شخصی به نام ویکتور وایزمن در ایالت کالیفرنیای آمریکا به ثبت رسید .

بیش از چهل سال است که استفاده از پانلهای سه بعدی در کشورهای صنعتی جهان متداول گردیده  و در دهه 50 در ایران نیز مطرح گردید ولی به دلایلی تا اواسط دهه 70 پیشرفت زیادی نداشته است . اما اخیرا توجه زیادی به آن شده است و سازمان زمین و مسکن هم در سالهای 1380و1381 با انتشار دو دفترچه راهنما و مشخصات  فنی پانل های سه بعدی در راه شناساندن آن سعی زیادی نموده است .

در این زمینه برای شناخت بهتر اجزای پانل، آزمایش های پایه بر شبکه جوش شده و بتن پاشیده نظیر : فرآیند تولید، مقاومت کششی مفتول، مقاومت برشی جوش، طرح اختلاط بتن پاشیده، ماشین آلات مناسب بتن پاشی، مدول الاستیسیته بتن پاشیده واستخراج ضرایب اصلاحی تعیین مقاومت فشاری بتن پاشیده به انجام رسید. همچنین آزمایش های مربوط به آثار صوت، حرارت و خوردگی در مورد سیستم های پانل سه بعدی به منظور شناخت بهتر عملکرد آنها نیز انجام شد .

مقدمه

ساختمانهای با ساختار پانل های سه بعدی در زمره سیستمهای پیش ساخته محسوب شده و از امتیازات ساختمان های پیش ساخته برخوردارند .

از جمله مزایای سیستم های پیش ساخته می توان به کاهش نسبی هزینه های کارنیروی انسانی ، پرت مصالح و ماشین آلات مورد نیاز، کاهش زمان اجر ا ، کنترل کیفیت بهتر، وابستگی کمتر به شرایط جوی و صرفه جویی در تجهیزات نصب ، اشاره نمود . در مقابل نقاط ضعف سیستم های پیش ساخته مواردی چون بالا بودن هزینه حمل و نقل قطعات، نیازمندی به هزینه جراثقال برای جابجا یی درمحل، اتصالات ناهمگون و نامطمئن و طرح معماری محدود را در بر دارد.

*** سیستم های پانل سه بعدی با رویکردی میانه در مقایسه با سیستم های درجا و پیش ساخته می توانند مزایای روش های سیستم های پیش ساخته را در برداشته و از طرفی دیگر از برخی مشکلات آن ها رهایی یابند.

فرمت فایل: Powerpoint (قابل ویرایش)
تعداد صفحات: 76
حجم: 16.4 مگابایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *