دانلود جزوه اصول دیگ های بخار شرکت راه آوران فنون پتروشیمی
جزوه اصول دیگ های بخار شرکت راه آوران فنون پتروشیمی که توسط دانشگران صنعت پژوه در سال ۱۳۸۴ تهیه شده است
در صنعت همواره به دنبال منابع گرمایشی ایمن تر که کا ربردی آسانی دارند هستیم بخار آب یکی از این موارد می باشد که ما در این جزوه به نحوه تولید آن از آب با استفاده از سیستم های تولید کننده پرداخته می شود. دیگ بخار جزئی از یک سیستم تولید کننده بخار است ولی از آنجا که یکی از اصلی ترین بخشهای این سیستم می باشد به مولدهای بخار، دیگ بخار اطلاق می شود.
فهرست مطالب جزوه اصول دیگ های بخار :
فصل اول- بررسی مولد های بخار
- انواع دیگ بخار
- گردش آب
- سیستم Super Heater
- سیستم Steam Drum
- سیستم Desuper Heater
- سیستم Reheater
- سیستم Economizer
- سیستم Air Preheater
- سیستم Feed Water Regulator
فصل دوم- اصول کلی دیگ بخار
- اصول دیگ بخار
- طراحی دیگ بخار
- کوره
- سیستم هوای احتراق
- مشعل ها
- محفظه دیگ بخار
- سیستم مکش کوره
- سیستم Soot Blower
- سیستم های Sealing, Aspirating air
- سیستم های کمکی
فصل سوم- تولید بخار
- خواص بخار
- تبدیل آب به بخار
فصل چهارم- تصفیه آب به منظور تولید بخار
- تصفیه آب به منظور تولید بخار
- شیمی تصفیه آب
- آزمایشات کنترل کننده کیفیت آب
- تصفیه آب دیگ بخار
فصل پنجم- بهسازی شیمیایی داخلی دیگ های بخار
- رسوب دادن کلسیم و منیزیم
- شلاته کردن Chelation کلسیم و منیزیم
- جلوگیری از خوردگی دیگ های بخار
- جلوگیری از خوردگی تنشی
- جلوگیری از Carry Over وتشکیل رسوب
- زلال سازی آب دیگ بخار
- جلوگیری از تشکیل کف در دیگ بخار
- بازدارنده های خوردگی برای سیستمهای کندانس بخار
فصل ششم- خوردگی در دیگ بخار
- خوردگی سطوح خارجی
- خوردگی سطوح داخلی
- سایش
- خستگی
- خزش
- تغییر در ماهیت مواد (Change in Material)
- خوردگی و ته نشستهای قسمت کوره
- خوردگی تجهیزات قبل از دیگهای بخار
- خوردگی داخلی و از کار افتادگی لوله ها
فصل هفتم- معضلات دیگ بخار
- ته نشستهای تشکیل شده از آب
- ته نشستهای Super heater and Turbine
- آلوده کننده های آب خوراک دیگ بخار
- دستور العمل شستشوی شیمیایی
فصل هشتم- راه اندازی و از سرویس خارج کردن دیگ بخار
- راه اندازی سیستم تولید کننده بخار
- عملیات تولید کننده بخار
- از سرویس خارج کردن تولید کننده بخار
- مسائل مهم
فرمت فایل: Pdf |
تعداد صفحات: 152 |
حجم: 1.97 مگابایت |