دانلود ترجمه مقاله تاثیر کمک تصمیمی بر ریسک گریزی در تصمیمات سرمایه گذاری ثابت
گوویند لییر، دبورا مک براید، فیلیپ رکرز
کلمات کلیدی: گریز از ابهام، سرمایهگذاری ثابت، کمکهای تصمیمی، اثربخشی
- مقدمه
ریسک باتوجه به عدم قطعیت یا ابهام، اگر نگوییم در بیشترین، دستکم در بیشتر تصمیمات مهم زندگی وجود دارد و محققان نشان دادهاند که به طور مداوم انتخابهای ما را در میان مجموعهای از زمینههای تصمیمگیری تحت تاثیر قرار میدهد. به طور مشخص در کسب و کار، نتایج سرمایهگذاری ثابت آیندهنگرانه ندرتا قطعی هستند و ابهام نتیجه قانون است نه استثناء. بعلاوه عدم قطعیت و ابهام به طور منفی تصمیمات تخصیص منابع مدیران را تحت تاثیر قرار میدهند. اسپرینکل، ویلیامسون و آپتون (2007) به این نکته اشاره میکنند که ریسکگریزی افراد را به انتخاب پروژههای مطمئن هدایت میکند که منافع شرکت را کاهش میدهد (ص.437). در این مطالعه تاثیر کمک تصمیمی را بر کاهش ریسکگریزی بررسی میکنیم.
هنگام گرفتن تصمیمات سرمایهگذاری ثابت، مدیران اغلب با چندین گزینه مواجه میشوند که باید به نمایندگی از شرکت انتخاب کنند. عدم قطعیت و ابهام ذاتی در تصمیمات سرمایهگذاری ثابت، پیچیدگی انتخاب و دشواری کار را افزایش میدهد که به نوبه خود فرآیندهای مشورتی و انتخاب نهایی را تحت تاثیر قرار میدهد. تحقیق پیشین نشان داد که افراد ظرفیت شناختی محدودی دارند و در نتیجه عموما بر سادهسازی و/یا واکنشهای انفعالی در تصمیمات پیچیده محیطی تکیه میکنند.
تصمیمات کمکی غالبا در وجوه عملی و تحقیقی بعنوان ابزاری برای هدایت تصمیمگیری کارکنان در مسیر منافع شرکت به کار گرفته میشوند. عموما زمانی که سازمانها منابع بنیادین خود را در توسعه، پیادهسازی و کاربرد کمکهای تصمیمی سرمایهگذاری میکنند، منافع مطلوب اغلب درک نمیشوند. تنوع افراد و متغیرهای وظیفه میتواند اثربخشی کمکهای تصمیمی را محدود کرده یا افزایش دهد. اگر دلایل پنهان تصمیمگیری پایینتر از حد مطلوب با کمک نشان داده نشود آنگاه کمک تصمیمی به منفعت نمیانجامد و هزینههای توسعه هدر خواهد رفت. در زمینه تصمیمگیری که ابهام نتیجه در آن برجستگی بیشتری برای تصمیمگیرندگان دارد، افزایش مقدار ساختار وظیفه و شفافیت از طریق کمک تصمیمی ابزار موثری در تأثیرگذاری بر رفتار انتخاب است.(شکل 1)
ویژگیهای فردی مانند تحمل ابهام و تاثیر سرشتی برای تاثیر بر تصمیمگیری در محیط غیر قطعی و ابهام نشان داده شدهاند. خصوصا، تحمل ابهام (TOA) بعنوان عامل تاثیر روی تصمیمات در میان شماری از زمینههای کسب و کار نشان داده شده است که توسط بودجهبندی سرمایه محدود نمیشود. در زمینه کسب و کار که در محیطهای غیر قطعی و مبهم تنظیم شدهاند، تاثیر سرشتی نیز میتواند قضاوت حسابرس، تصمیمگیری اخلاقی و تصمیمات سرمایهگذاری را تحت تاثیر قرار دهد. در نسبت با این امور، در تحقیق حاضر، ما تاثیر اختلاف کمک تصمیمی را در میان افرادی که سطوح مختلفی از تحمل ابهام و تاثیر مثبت و منفی را نشان دادند، فرض گرفتیم.
Advances in Accounting, incorporating Advances in
International Accounting
journa l homepage: www.elsevier.com/locate/adiac
The effect of a decision aid on risk aversion in capital investment decisions
Govind Iyer a,⁎, Deborah McBride b,1, Philip Reckers b,2
a College of Business Administration, University of North Texas, 1167 Union Circle, Denton, TX 76203-5219, USA
b W. P. Carey School of Business, Arizona State University, 300 E. Lemon Street, Tempe, AZ 85287-3606, USA
a r t i c l e i n f o a b s t r a c t
Keywords:
Ambiguity aversion
Capital investments
Decision aids
Affect
In this study we examine whether a decision aid is an effective means of reducing risk aversion within a capital investment decision context, and under what conditions. Participating in the experiment were 78 working adults (mid management) with a mean age 30 and enrolled in a leading U.S. MBA program. We predict
and find that a decision aid will be most effective among individuals intolerance of ambiguity and exhibiting
high negative affect.
© 2012 Elsevier Ltd. All rights reserved.
این فایل ورد (word) ترجمه در 26 صفحه و فایل اصلی لاتین pdf مقاله در 11 صفحه به خدمتتون ارائه میشود.