دانلود کتاب برنامه ریزی و طراحی هتل

دانلود کتاب برنامه ریزی و طراحی هتل

کتاب برنامه ریزی و طراحی هتل که نشریه شماره ۱۴۳ معاونت فنی سازمان برنامه و بودجه است و توسط والتر آ.روتس و ریچارد ه.پنر تألیف شده است

سرفصل های کتاب برنامه ریزی و طراحی هتل :

بخش اول: راهنمای طراحی

فصل اول: برنامه ریزی تسهیلات

جدول اطلاعات برنامه ریزی و تجاری

تجزیه و تحلیل امکان سنجی پروژه

تعریف پروژه

جدول ارقام معمول برای برآوردهای اولیه

برنامه تخصیص فضا

چک لیست با جزئیات کامل برای برنامه ریزی فضاهای هتل

جدول مقدار فضای لازم برحسب نوع هتل

شرح فعالیت ها

چک لیست محدوده بعضی از تصمیمات ضروری

نمودار تخصیص فضا بر حسب نوع هتل

آماده نمودن بودجه پروژه

جدول چارچوب بودجه پروژه

فصل دوم: طبقات اتاق های خواب

چک لیست اهداف در طراحی طبقات اتاق های خواب

کارایی در طرح ریزی: ماکزیمم فضا برای اتاق های خواب

جدول تجزیه و تحلیل طبقات اتاق های خواب

پلان طبقات

پلان برج ها

پلان اتریوم

تعیین ترکیب اتاق های خواب

آنالیز اتاق های خواب

فصل سوم: طرح اتاق خواب ها

معیارهای طراحی جدول خصوصیات میهمانان هتل

مبلمان

جدول ترکیب انواع اتاق خواب ها برای هتل های مختلف

جدول انواع تختخواب اتاق های خواب

ابعاد و اندازه ها

جدول ابعاد اتاق های خواب

پلان های اتاق های خواب

سوئیت ها

جدول انواع مختلف سوئیت ها

پلان سوئیت ها

دکوراسیون و تجهیزات داخلی

جدول عناصر لازم برای طرح کامل اتاق خواب

فصل چهارم: طراحی فضاهای عمومی

جدول ماتریسی از فضاهای عمومی

نمودار چیدمان فضاهای عمومی

درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل

لابی

اهداف برنامه ریزی

چک لیست برای طراحی لابی

اهداف طراحی

فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی

چک لیست بخش غذاخوری

تکامل طرح فاز صفر اماکن عرضه غذا و نوشیدنی

چک لیست بخش نوشیدنی

جدول موقعیت ها و فرصت هایی برای بهبود وضعیت بازار فروش غذا

اهداف طراحی

جدول گنجایش رستوران و پیشخوان عرضه نوشیدنی برای هتل هایی با ظرفیت های مختلف

اهداف در طراحی رستوران

اهداف در طراحی سالن و پیشخوان عرضه نوشیدنی ها

فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت ها

جدول خصوصیات فضاهای مخصوص برگزاری مراسم و فعالیت ها

اهداف در طرح ریزی

نمودار شماتیکی فضاهای مخصوص برگزاری مراسم و فعالیت ها

معیار طراحی

جدول معیارهای طراحی برای فضای جلسات

قابلیت تقسیم بندی سالن جشن

جدول مساحت های لازم برای اتاق های برگزاری مراسم و فعالیت ها

فضاهای ورزشی

چک لیست امکانات و کاربری های ورزشی

چک لیست برای اماکن سلامت جسمانی

جدول امکانات ورزشی برحسب نوع هتل

استخر شنا

کلوپ بدنسازی – ورزشی

جدول جایگاه توقف موردنیاز برای انواع هتل ها به ازاء اتاق

پارکینگ

تجزیه و تحلیل پارکینگ

علائم و نمادها

برنامه گرافیکی

فصل پنجم: دفاتر اداری

نمودار دفتر لابی

پیشخوان و دفتر لابی

چک لیست برای تجهیزات و وسایل دفتر لابی

دفتر حسابداری

نمودار دفتر حسابداری

دفتر مدیر اجرایی

نمودار دفاتر فروش و مدیران اجرایی

دفاتر فروش و تدارکات

فصل ششم: فضاهای خدماتی پشتیبانی (دور از دید)

نمودار مجاورت خدمات دور از دید پشتیبانی

فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه

فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه

اهداف در طرح ریزی

نمودار مجاورت خدمات غذایی

طراحی آشپزخانه اصلی

چک لیست آشپزخانه

طراحی فضای انبارهای آذوقه و نوشیدنی

فضای بارانداز دریافت مواد اولیه، زباله و انبار عمومی

نمودار مجاورت بارانداز دریافت و انبار

نواحی و فضاهای مربوط به کارکنان

نمودار مجاورت فضاهای مربوط به کارکنان

رختشویخانه و خانه داری

نمودار مجاورت فضاهای رختشویخانه و خانه داری

بخش مهندسی و تأسیسات مکانیکی

نمودار مجاورت فضاهای مهندسی

فصل هفتم: ساخت

چک لیست برای گزینه های موجود در ساختمان سازی

سیستم های ساختمانی

اسکلت بندی

دیوارهای باربر

ساختار مدوله

ساختمان و ضوابط ایمنی

جدول ایجاد دود و انتشار شعله ها

ضوابط لازم برای نازک کاری ها و مبلمان

چک لیست اتاق خواب های مقاوم در مقابل حریق

چک لیست مقاومت در برابر حریق و بخش بندی ها

چک لیست فاکتورهای لازم برای خروج اضطراری

اکوستیک

سیستم های مهندسی

جدول لزوم جداسازی اتاق های خواب و فضاهای خدماتی / عمومی

سیستم های مهندسی اتریوم

سیستم های تولید و استفاده دوگانه انرژی

انرژی خورشیدی

نورپردازی

فصل هشتم: سیستم های خاص

پردازش اطلاعات

ارتباطات راه دور

کنترل انرژی

سیستم های ایمنی

سیستم های امنیتی

جدول برنامه کلیدگذاری هتل ها

چک لیست بخش امنیتی

سیستم های سمعی و ویدئویی

بخش دوم: مسائل خاص و قابل توجه

فصل نهم: مطالعات امکان سنجی

نمودار تجزیه و تحلیل تساوی دخل و خرج

تجزیه و تحلیل محل

تجزیه و تحلیل بازار مشتریان هتل

جدول پیش بینی تقاضا برای اتاق های خواب برحسب نوع متقاضی

تعریف هتل های پیشنهادی

جدول لیست کاربری ها

جدول تقاضای فعلی برای اتاق های خواب برحسب هتل

جدول نفوذ در بازار مشتریان

آماده سازی تجزیه و تحلیل مالی

جدول پول در گردش پیش بینی شده

فصل دهم: فعالیت های هتل

نمودار تشکیلات یک هتل با اندازه متوسط

دپارتمان اتاق ها

نمودار درآمد و مخارج

خانه داری

دپارتمان غذا و نوشیدنی

دپارتمان مهندسی

دپارتمان پرسنل

دپارتمان حسابداری

دپارتمان بازاریابی

چگونگی اداره یک هتل (حکایتی برای هتل داران خسته)

فصل یازدهم: فعالیت های تخصصی

نموداری از فازهای طراحی هتل

جدول اعضا معمول تیم طراحی

انواع مشاورین و پیمانکاران

قراردادها و هزینه های شرکت های خدمات فنی

قراردادها و حق الزحمه خدمات معماری

خدمات آرشیتکت

خدمات پایه

طرح شماتیکی

تکامل طرح

نقشه های ساختمانی فاز یک

نقشه های ساختمانی فاز دو

نقشه های ساختمانی فاز سه

مرحله اجرا

هزینه های ساختمانی

حق الزحمه آرشیتکت

تجدیدنظر در حق الزحمه

مالکیت نقشه ها و مشخصات فنی

بیمه

حق الزحمه ها

قراردادها و حق الزحمه های طراحی داخلی

کلیات

خدمات طراحی داخلی

خدمات پایه

فاز صفر

فاز مقدماتی

فاز یک

فاز دو

فاز سه

فاز اجرا و نصب

هزینه های مربوط به مبلمان و وسایل نصب شدنی و نازک کاری های خاص

حق الزحمه طراح داخلی

قراردادها و حق الزحمه مشاورین تجهیزات خدمات غذایی

کلیات

خدمات مشاور

خدمات پایه

فاز مقدماتی

فاز تهیه اسناد و مدارک

فاز مناقصه

فاز ساخت

هزینه های تجهیزات خدمات غذایی

حق الزحمه های مشاوره

قرارداد و حق الزحمه مآمور خرید

قرارداد و حق الزحمه مدیر ساختمان

برآورد و کنترل بودجه

اقداماتی در جهت کنترل بودجه

فازهای طراحی

فاز ساخت

جدول چارچوب سرمایه برای یک هتل ۵۰۰ اتاقه

فصل دوازدهم: قدم بعدی

پیوست

چک لیست برنامه ریزی محیطی

چک لیست تفکیک بودجه

راهنمای چک لیست

واژه نامه

واژه نامه فارسی به انگلیسی

واژه نامه انگلیسی به فارسی

فرمت فایل:  Pdf
تعداد صفحات: 447
حجم: 8.41 مگابایت
75,000 ریال – خرید


سعیدسان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

20 − 13 =