دانلود جزوه لبنیات خسروشاهی


جزوه لبنیات دکتر خسروشاهی از منابع مهم کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی

جزوه لبنیات خسروشاهی :

تعریف شیر :

محصول ترشح پستانی است که به وسیله یک یا چند دوش بدست آمده باشد و به آن چیزی اضافه نشده و یا چیزی از آن جدا نشده باشد.

IDF : 1983 International Daring Federation

شیر نبایستی کمتر از ۸٫۲۵% ماده خشک بدون چربی MSNF و نباید کمتر از ۳٫۲۵% چربی باشد. از نظر ارزش غذایی شیر یک ماده با ارزشی است.

MSNF : Milk Solids Not Fat

مقایسه شیر گاو با ۲۰۰gr گوشت خالص
در یک کیلوگرم شیر گاو در ۲۰۰ گرم گوشت خالص
۳۵gr بهترین چربی ۳۳gr چربی
۳۵gr پروتئین درجه یک ۳۰gr پروتئین
۴۵gr قند
نمک های مهم برای زندگی ۲gr نمک

با توجه به جدول و مقایسه قیمت ها می توان به ارزش شیر پی برد.

راه های مختلفی برای افزایش تولید شیر وجود دارد :

۱ – توسعه کشاورزی و دامپروری

۲ – اصلاح نژادهای بومی و از طریق اصلاح نژادهای موجود بتوانند میزان تولید را افزایش دهند .

۳ – جایگزین کردن دام های بومی با نژادهای اصیل خارجی ) این کار باید با احتیاط صورت گیرد به علت آداپته شدن گاو به یک منطقه که مکان است در منطقه جدید مشکلاتی را ایجاد کند.

فرمت فایل: Pdf
تعداد صفحات: 117
حجم: 1.74 مگابایت

سعیدسان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *