پروپزوال هتل


جزئیات طرح پایان نامه:

مقدمه:

در طول تاریخ مسافران برای استراحت و غذا به مکان ها و استراحتگاه‏های عمومی پناه برده‏اند. در آسیا، استراحتگاه‏های کوچک در مسیر کاروان‏ها ایجاد شده بود. زوار که به محل‏های زیارتی می‏رفتند، می‏توانستند در این مکان‏ها استراحت کنند و غذای مورد نیاز را به دست آورند. واژه مهمانداری یک واژه قرون وسطایی است و مقصود از آن استراحت‏گاه یا اقامتگاه مسافران است .

در تاریح معماری ایران، نام هتل همواره با فعالیت‏های تجاری و در پاره ای موارد با سفرهای زیارتی همراه بوده است. تنها اطلاعات موجود کاروانسراها و چاپارخانه های عهد هخامنشیان محدود می‏شود و پس از آن با کاروانسراهای ایران در عهد صفویه و ایجاد آب انبارها برای رفاه مسافران برخورد می‏شود که تقریباً در تمام ایران در طول مسیر شاهراه‏های آسیایی خاور دور به وجود آمده‏اند و هنوز در گوشه و کنار بقایای آن‏ها دیده می‏شود.

در قدیمی ترین واحدهای اقامتی و پذیرایی تهران که امروز فقط نامی از آن باقی مانده است می توان مهمانخانه مدرن گراند هتل را نام برد. گراند هتل از مجلل ترین و معروفترین هتل های نیم قرن پیش تهران بود. این هتل در خیابان لاله زار کمی بالاتر از کوچه ملی قرار داشت و در سالهای پیش هر وقت میهمان سرشناسی از خارج به تهران می‏رسید تنها محلی که برای اقامت او در نظر گرفته می‏شد گراند هتل بود.

هتل یک واژه فرانسوی و منظور آن مکانی است که تسهیلات لازم برای اقامت کوتاه مدت مسافر را در مقصد یا مسیر حرکت تامین می کند.هتل در فرانسه اشاره به ساختمانی می کند که بازدید کننده زیادی دارد. اما با ورود این واژه به زبان انگلیسی و سپس گسترش آن به سایر زبانها، معنای کاربردی هتل دگرگون شده و امروزه به نوع خاصی از مکانهای اقامتی برای مسافران اطلاق می شود این در حالی است که هتل در ایران با مهمانسرا معادل سازی شده است. به عبارت دیگر هتل یک مجتمع خدماتی است با هدف کسب درآمد که پیشینه آن به انقلاب صنعتی اروپا بر می گردد.

امروزه، پذیرایی از مهمان )که گاهی آن را تهیه اقامتگاه یا صنعت هتل‏داری( می‏نامند و صنعت تأمین غذا و نوشابه )که گاهی آن را صنعت پذیرایی(  می‏نامند، شامل مجموعه‏ای از تشکیلات و تسهیلات می‏شود که یکی از بخشهای بسیار پویای صنعت جهانگردی و مسافرت جهانی را تشکیل می‏دهد. مسافر به هر کجا برود نیاز به محلی برای خواب، استراحت و غذا دارد.  پذیرایی شامل مجموعه‏ای از تشکیلات خوابگاهی می‏شود که امکان دارد به صورت استراحتگاه‏های بسیار مجلل یا حتی تنها محدود به یک تخت‏خواب معمولی و صبحانه کامل شود.  میزان تسهیلات و تشکیلات مهمان پذیرها بازتابی از نیازها و سلیقه‏های مختلف مسافران و پویایی‏های این بازار است.

الف) طرح مسئله:

یکی از حرفه هایی که نیاز به سرمایه گذاری هنگفتی دارد، حرفه هتل داری است. از تهیه زمین مناسب تا احداث ساختمان و تزئین و تجهیز آن، هر کدام مستلزم صرف هزینه های کلان است. به دلیل اینکه کار ساختمان و تجهیز هتل بسیار پیچیده است، باید دست اندر کاران این صنعت اطلاعات زیادی از تکنولوژی، فضاهای ضروری و متراژ آنها، ارتباطات معماری، ویژگی های فضاها و تجهیزات، سیستم برق، تاسیسات، نرم افزار های گوناگون، سیستم گردش کار بعد افتتاح و … داشته باشند تا سرمایه درست هزینه شود. لذا در این بین، نقش معماری و معمار، و طراحی صحیح و اصولی، بسیار پر رنگ و اساسی است، و همین امر مسبب ایجاد انگیزه جهت انتخاب موضوع گردید.

طراحی هتل امروزه برای خود تخصصی ویژه به حساب می آید ، چرا که هتل جزو طراحی های پیچیده محسوب می شود ، علاوه بر آن موضوعی اقتصادی است که طراحی آن در جلب مشتری ، یکی از مهمترین نقش ها را ایفا می کند.

 

فهرست:

جزئیات طرح پایان نامه- مقدمه ……………………..

2
الف) طرح مسئله …………………………………..
3
ب ) فرضیات …………………………………….
4
ج) مبانی نظری ………………………………….
4
د) موقعیت فضایی، مکانی پروژه همراه با نقشه های سایت ………..
5
سوابق انجام پروژه در قالب زمان و مکان …………….
10
ضرورت انجام پروژه و کاربرد نتایج آن ……….
14
محدودیت های طرح ……………………………………….
14
اهداف پژوهش ……………………….
14
جدول زمانی مراحل انجام پروژه …………
15
برنامه فیزیکی ……………………………………………………….
16
منابع و مآخذ …………………
18
این فایل ورد در 19 صفحه به خدمتتون ارائه میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *