دانلود روش طراحی سازه های بتنی بر اساس مبحث ۹ مقررات ملی ساختمان


آموزش روش طراحی سازه های بتنی با عنوان طراحی سازه های بتن مسلح براساس مبحث ۹ مقررات ملی ساختمانی ایران (ویرایش ۱۳۹۲) توسط مهندس تورج الوانیان

فهرست مطالب روش طراحی سازه های بتنی :

  • کلیات
  • طراحی
  • طراحی خمشی
  • مقطع مستطیل با فولاد فشاری
  • تیرهای بالدار
  • طراحی برشی
  • نیروی برشی مقاوم آرماتور
  • محدودیت های آرماتور برشی
  • طراحی در برابر پیچش
  • ستون ها
  • لاغری ستون
  • محاسبه ضریب طول موثر
  • طبقه مهاربندی شده
  • محدودیت های لاغری
  • شرایط گسیختگی متعادل مقطع مستطیلی
  • مقطع مستطیلی در ناحیه کنترل فشار
  • مقطع مستطیلی در ناحیه کنترل کشش
  • ترسیم دیاگرام اندر کنش
  • ستون های لاغر
  • مهار و وصله آرماتورها
  • طول گیرائی میلگرد کششی
  • طول گیرائی میلگرد فشاری
  • طول گیرائی در گروه میلگردها
  • طول گیرائی میلگرد قلاب دار کششی
  • ضوابط مهار آرماتورهای خمشی
  • ضوابط خاص مهار آرماتور خمشی مثبت
  • ضوابط خاص مهار آرماتور خمشی منفی
  • ضوابط خاص مهار آرماتور عرضی در قطعات خمشی
  • وصله آرماتورها
  • وصله میلگردهای کششی
  • وصله میلگردهای فشاری
  • ضوابط خاص وصله آرماتورها در ستون ها
  • کنترل حالات بهره برداری
  • اثرات منفی ترک و خیز
  • محاسبه عرض ترک
  • تغییر شکل اعضای خمشی در اثر بارهای بهره برداری
  • محاسبه تغییر شکل آنی
  • محاسبه تغییر شکل درازمدت
  • محاسبه تغییر شکل در اثر بار زنده و مرده
  • محدودیت های تغییر شکل در دال ها و تیرها
  • محاسبه تغییر شکل در دال های دوطرفه
  • طراحی دال ها
  • طراحی دال های یکطرفه
  • دال های دوطرفه
  • روش ضرایب لنگر خمشی
  • روش طراحی مستقیم
  • لنگر با ضریب در ستون ها
  • پیچش در چشمه های کناری دال
  • برش در دال های دوطرفه
  • انتقال لنگر در اتصال دال به ستون
  • آرماتورگذاری در دال ها
  • کتیبه دال
  • بازشو در دال
  • انواع دیوار
  • طراحی دیوارهای باربر
  • طراحی دیوارهای برشی
  • طراحی دیوار برشی در برابر خمش
  • فونداسیون
  • انواع پی
  • تنش در زیر پی
  • طراحی پی
  • محدودیت های آرماتور
  • انتقال نیرو از پای ستون، دیوار یا پایه به پی
  • کلاف های رابط بین پی های مجاور
فرمت فایل: Pdf
تعداد صفحات: 64
حجم: 527 کیلوبایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *