گزارشکار کارخانه سوسیس و کالباس


مقدمه

سوسیس، (به فرانسوی: Saucisse)‏ نوعی غذای آماده است که از گوشت چرخ‌کرده به همراه چربی حیوانی، نمک، ادویه و گاهی اوقات گیاهان معطر تهیه می‌شود. معمولاً روی سوسیس‌ها، نوعی پوشش قرار می‌گیرد و در قدیم، این پوشش را از روده حیوانات تهیه می‌کردند. سوسیس‌ها به دلیل مواد نگهدارنده افزوده شده به آنها، تاریخ مصرف طولانی مدتی دارند. کلمه‌ کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. سوسیس و کالباس از قدیمی ترین محصولات گوشتی بوده و از مدتها قبل مورد توجه مردم قرار گرفته است. کلمه سالامی را می توان در کتب یونان قدیم پیدا نمود و تصور می رود اولین دفعه در شهر سالامی (Salami) در ساحل شرقی یونان ساخته شده است. کلمه سوسیس Sausage از لغت لاتینی به نامSalsus  به معنی نمک شوره گرفته شده است و شاید به این مناسبت باشد که امروزه مفهوم این کلمه عوض شده زیرا طرز تهیه آن تغییر حاصل نموده و از طرق مختلف جهت تهیه آن استفاده می نمایند.

مقدمه……………………………………………………………………………………………..1

تاریخچه سوسیس و کالباس……………………………………………………………………………..1

مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس………………………………………………………….2

خط تولید سوسیس و کالباس…………………………………………………………….2

انواع سوسیس و کالباس………………………………………………………….3

اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها……………………………………………………………………….3

ویژگیهای سوسیس و کالباس مرغوب……………………………………………………………..4

پیشنهادات…………………………………………………………………………………………….4

منابع……………………………………………………………………4

            پلان و جایگذاری دستگاه­ها……………………………………………………………5

 

 

فایل ورد 7 صفحه ای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *