دانلود کتاب آموزش پریماورا پی ۶ کتاب آموزش پریماورا پی ۶ از مقدماتی تا پیشرفته به صوت الکترونیکی بوده که شامل شرح کلی نرم افزار و ارائه ترفندهای کاربری می باشد فهرست مطالب کتاب آموزش پریماورا پی ۶ : روش های تخمینی برای محاسبه مدت زمان پروژه مختصری در رابطه با نرم افزار Primavera مراحل ایجاد پروژه تعریف چارت سازمانی در OBS ایدی و نام پروژه در WBS تقویم های پروژه، منبع و Global مراحل ایجاد و حذف فعالیت در دایرکتوری Activities تعریف و تخصیص کد فعالیت ویژگی های Activity Steps ایجاد کتابخانه اسناد ذخیره سازی ستون ها، فیلترها و … با Layout روش های مدیریت فعالیت ها اختصاص اولوبت تصحیح به فعالبت ها و پروژه ها محدودیت فیزیکی روش های …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...دانلود جزوه اقتصاد معدنی دکتر محسن طاهری مقدر
دانلود جزوه اقتصاد معدنی دکتر محسن طاهری مقدر جزوه اقتصاد معدنی دکتر محسن طاهری مقدر که در دانشگاه شهید باهنر کرمان تدریس می کند و در سال ۱۳۹۴ تهیه شده است فهرست مطالب جزوه اقتصاد معدنی : بخش اول: مقدمه آراء مختلف در علم اقتصاد شاخه های علم اقتصاد نیاز به عنوان رفتار اقتصادی انواع کالاها عوامل تولید مسئله کمیابی (محدود بودن) انتخاب و هزینه فرصت بازار (Market) مدار ساده اقتصادی سؤال های اساسی علم اقتصاد سرمایه داری و گردش دایره ای فعالیت اقتصادی نظام های اقتصادی واحدهای تجاری و بازرگانی(شرکت ها) واحدهای تجاری خصوصی پول بخش دوم: اقتصاد خرد تقاضا، عرضه و قیمت تعادل تقاضا، عرضه و کشش نظریه بنگاه (رفتار تولیدکننده) تحلیل هزینه انواع بازار بخش سوم: اقتصاد …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...دانلود جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی
دانلود جزوه شیمی مواد غذایی دکتر فاطمی فهرست مطالب جزوه شیمی مواد غذایی : بخش اول: پروتئین ها اسیدهای آمینه پروتئین ها پروتئین های ماده غذایی لیپیدها اسید های چرب تری گلیسرید ها فسفو لیپید ها اسفنگولیپید ها واکس ها اکسیداسیون اثر فرایند حرارتی روی روغن ها هیدروژناسیون استر کردن داخلی مواد غیر صابونی شده کربوهیدرات ها منوساکارید ها الیگوساکاریدها کارامل شدن پلی ساکاریدها بخش دوم: مقدمه آب ساختمان آب میزان آب موجود در مواد غذایی نمودارهای فاز ارتباط آب با ذرات کلوئیدی لایه جذبی لایه منتشر لایه آب آزاد فعالیت آب (Activuty Water) فعالیت آب و پایداری مواد غذایی فعالیت آب و بسته بندی پروتئین ها اسیدهای آمینه طبقه بندی اسیدهای آمینه تقسیم بندی پروتئین ها براساس ساختار تقسیم بندی …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...دانلود کتاب آشنایی با معماری معاصر دانشگاه پیام نور
دانلود کتاب آشنایی با معماری معاصر دانشگاه پیام نور فهرست مطالب کتاب آشنایی با معماری معاصر : فصل اول: ریشه شناسی واژگان اصلی مدرن به معنی هم اکنون، امروزی، معاصر مدرنیته به معنی دگرگونی نگاه و نگرش انسان به زندگی مدرنیسم به معنی نوشتن و تحول درعرصه های هنری، فرهنگی و تکنولوژی مدرنیزاسیون پست مدرن، پست مدرنیته، پست مدرنیسم فصل دوم: معماری زمینه ساز پست مدرن- معرفی سبک های معماری دوران مدرن جنبش هنرها وپیشه ها جنبش آرت نوو یا هنر نو آرت دکو فوتوریسم ( آینده گرایی) کوبیسم کانستراکتیویسم جنبش باهاوس جنبش د استیل شکل نوآفرینی معماری ارگانیک یا معماری آلی فصل سوم: معماری پس از مدرن-پست مدرن رویکردهای انتقادی و پست مدرن مطالعات انتقادی و ریشه های آن ویژگی …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...دانلود کتاب تکنولوژی جوشکاری (دوره فرایندهای جوش و بازرسی)
دانلود کتاب تکنولوژی جوشکاری (دوره فرایندهای جوش و بازرسی) فهرست مطالب کتاب تکنولوژی جوشکاری : فصل اول : مروری بر تکنولوژی جوشکاری فصل دوم : جوشکاری به روش اکسی استیلن فصل سوم : منابع نیرو در جوشکاری فصل چهارم : جوشکاری قوس الکتریکی با گاز محافظ فصل پنجم : جوشکاری به روش تیگ فصل ششم : جوشکاری به روش میگ، مگ فصل هفتم : جوشکاری به روش الکترود دستی فصل هشتم : جوشکاری به روش زیرپودری فصل نهم : طبقه بندی عیوب جوش پیوست ۱ : مواد مصرفی جوش و انتخاب الکترود پیوست ۲ : آشنایی با بررسیهای غیر مخرب و روشهای متداول آن پیوست ۳ : بازرسی جوش ، وظایف و خصوصیات پیوست ۴ : تایید صلاحیت کیفی روشهای جوشکاری …
فرهیخته گرامی برای مطالعه بیشتر راجب این گفتار و همچنین مطالب مرتبط بیشتر با این متن لطفا اینجا کلیک کنید...