دانلود جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه شیراز


دانلود جزوه تکنولوژی غلات دانشگاه شیراز

فهرست مطالب جزوه تکنولوژی غلات :

فصل اول: خصوصیات کلی غلات

آشنایی با غلات

اهمیت غذایی غلات

خصوصیات فیزیکی دانه های غلات

خصوصیات کلی غلات مختلف

مورفولوژی دانه های غلات

فصل دوم: شیمی غلات

نشاسته Strach

پروتئین ها

چگونگی تشکیل شبکه گلوتن در خمیر

خواص پروتئین های موجود در سایر غلات (به جز گندم)

ترکیبات کم مقدار در غلات

آنزیم های مهم در غلات

فصل سوم: انبارداری و نگهداری غلات

روش های مختلف نگهداری غلات

سیلوها

مشکلات حاصل از عرق کردن گندم

انجام آزمون های کنترل کیفیت در سیلوها

انتقال گندم به سیلو

خروج گندم از سیلو

حشرات در انبار

فصل چهارم: آسیاب کردن گندم (Wheat milling)

ورود گندم به کارخانه

بوجاری گندم

دلیل جداسازی جوانه گندم

مراحل آسیاب گندم

محصول عمل غلطک های اول

انواع آرد و درجه استخراج و استحصال آرد

نگهداری آرد گندم

تریتمان های آرد گندم

مواد مغذی

مواد ضد کپک

اصلاح کردن آرد سن زده

اصلاح کردن آرد گندم با فعالیت آلفا – آمیلازی بالا

تولید آرد Self-rising

تولید نشاسته و گلوتن

فرمت فایل: Pdf
تعداد صفحات: 87
حجم: 2.35 مگابایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *