دانلود جزوه ماشین ها و تجهیزات ثابت زراعی


OnPlay تمامی آموزش های غیر رایگان اساتید سطح اینترنت را به رایگان تماشا کنید

دانلود جزوه ماشین ها و تجهیزات ثابت زراعی

جزوه ماشین ها و تجهیزات ثابت زراعی که توسط دکتر اسماعیل صیدی در دانشگاه پیام نور تهیه شده است

تمیز کردن و درجه بندی اولین و مهمترین عملیات پس از برداشت هستند که برای حذف مواد ناخواسته خارجی از دانه ها و محصولات خرمن کوب شده و جداسازی دانه ها یا محصولات به اجزای مختلف به کار می روند. ارزش تجاری مقایسه ای محصولات کشاورزی به خصوصیات مؤثر بر درجه بندی آنها بستگی دارد. این خصوصیات نیز خود به عوامل زیر بستگی دارند:

  • خصوصیات فیزیکی مثل اندازه، شکل، میزان رطوبت، رنگ و غیره.
  • خصوصیات شیمیایی مثل بو، میزان اسیدهای چرب آزاد.
  • عوامل بیولوژیکی مثل جوانه زنی، خصارت حشرات

مخلوط بذرها را می توان براساس اختلاف طول، پهنا یا ضخامت، چگالی ویژه، بافت سطحی، مقاومت در برابر جریان هوا، رنگ، شکل، هدایت الکتریکی و خواص مغناطیسی جداسازی نمود.

فهرست مطالب جزوه ماشین ها و تجهیزات ثابت زراعی :

فصل اول: تجهیزات جداسازی محصولات

  • تمیز کردن و درجه بندی
  • غربال کردن
  • انواع غربالها
  • تمیز کننده غربالی بادی
  • تمیز کننده غربالی بادی لرزشی
  • تمیزکننده غربالی بادی چرخشی
  • جداکننده دیسکی
  • جداکننده استوانه ای دندانه دار
  • جداکننده مارپیچی
  • جداکننده با استفاده از چگالی ویژه
  • تسمه پارچه ای شیب دار
  • جداکننده غلتکی نرم
  • جداکننده های مکشی و بادی
  • جداسازی براساس شیوه باد افشانی
  • جداکننده مغناطیسی
  • جداکننده سیکلونی

فصل دوم: کوبش و تجهیزات مربوطه

  • کوبیدن
  • کوبنده و ضد کوبنده سوهانی
  • کوبنده و ضد کوبنده دندانه میخی
  • کوبنده های دوار
  • طرزکارکوبنده وضدکوبنده ویا گردنده وضدکوبنده

توجه: این فایل داری واتر مارک می باشد.

فرمت فایل:  Pdf
تعداد صفحات: 60
حجم: 13.9 مگابایت

OnPlay در یوتوب، آموزش های روانشناسی و معماری و کامپیوتر و سایر آموزشهای پولی را به رایگان تماشا کنید


سعیدسان تابع قوانین جاری کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه حقوق مولفین و ناشرین است، چنانچه نسبت به محتوای این صفحه صاحب حق نشر هستید و درخواست حذف آن را دارد، خواهشمند است از طریق این لینک به ما اطلاع دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − ده =